Αιφνιδιαστικό τσουνάμι καταπίνει μουσικούς και θεατές στην Ιάβα (βίντεο)

>Βίντεο  καταγράφει τη στιγμή που το τσουνάμι που σάρωσε τις νήσους Ιάβα και Σουμάτρα χτες τη νυχτα αιφνιδιάζει μουσικους και ακροατές σε συναυλία, εξαφανίζοντάς τους. Συνολικά χάθηκαν 62 ατομα

Όπως φαίνεται στο βίντεο όλοι διασκεδάζουν υπό τους ήχους του ροκ συγκροτήματος  Seventeen, όταν ξαφνικά τα κύματα «καταπίνουν» αρχικά τη μπάντα και στη συνέχεια τους θεατές

Οι αρχές της Ινδονησίας δεν εξέδωσαν προειδοποίηση για τσουνάμι επειδή δεν προηγήθηκε σεισμος. Το τσουνάμι προκλήθηκε από  υποθαλάσσια κατολίσθηση που προκάλεσε η δραστηριότητα του ηφαιστείου Ανάκ Κρακατόα.

Το βίντεο έχει καταγράψει ένας από τους υπαλλήλους της κρατικής εταιρείας PLN που βρέθηκαν στην περιοχή Τανγιούνγκ Λεσούνγκ προκειμένου να λάβουν μέρος στη χριστουγεννιάτικη εορτή.

«Το νερό σάρωσε τη σκηνή που ήταν πολύ κοντά στη θάλασσα. Το νερό σάρωσε όλους όσοι βρίσκονταν εκεί. Χάσαμε αγαπημένους μας ανάμεσα στους οποίους ο μπασίστας και ο μάνατζέρ μας ενώ αρκετοί είναι οι αγνοούμενοι» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η μπάντα.

Σε βίντεο που ανήρτησε λίγο αργότερα ο τραγουδιστής της μπάντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ζητά από όλους να προσευχηθούν και να βοηθήσουν για τον εντοπισμό αγνοουμένων ανάμεσα στους οποίους και η σύζυγός του.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here