Απίστευτο γέλιο με το κατά ..λάθος τρολάρισμα του ΒΗΜΑgazino: Μητσοτάκης, Γιάννα και διεθνείς ηγέτες, ως ήρωες του 1821

Πολύ γέλιο και σχολιασμό λογω της ιεροσυλίας που εμπεριέχει αναμένεται να προκαλέσει το εμπνευσμένο από την επανάσταση του 1821 εξώφυλλο του εβδομαδιαίου ΒΗΜΑgazino.

Το περιοδικό που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής» στην προσπάθειά του να μπει στο επετειακό κλίμα σκόπιμα ή ασυναίσθητα κατέφυγε σε μία υπερβολή δίνοντας νέα υπόσταση στο κιτς.

Πηγή έμπνευσης είναι οι ήρωες της ελληνική επανάστασης των οποίων αλλοιώθηκαν τα πρόσωπα καθώς αντικαταστάθηκαν με αυτά προσωπικοτήτων από την Ευρώπη του σήμερα.

Έτσι στο εξώφυλλο πρωταγωνιστούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ρόλο Ιωάννη Μακρυγιάννη, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ως Μαντώ Μαυρογένους, ο Βλαντίμιρ Πούτιν έγινε Νικηταράς, ο Μακρόν Ιωάννης Καποδίστριας, ο Μπόρις Τζόνσον Λόρδος Μπάιρον, ο Ντράγκι Ανδρέας Μιαούλης και ο Μπάιντεν Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Μάλιστα στο ρόλο της Μπουμπουλίνας είναι η Γιάννα Αγγελοπούλου.

Η ανάρτηση προκάλεσε καταιγισμό καυστικών σχολίων προκάλεσε το πρωτοφανές εξώφυλλο από το ΒΗΜΑgazino το οποίο έντυσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήρωα του 1821. Μάλιστα το περιοδικό που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής, αναγκάστηκε να κατεβάσει από το Facebook τις σχετικές αναρτήσεις.

https://twitter.com/mirka_mirka_/status/1372565739702525954?s=20

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here