Απίστευτο: Η Αστυνομία πήρε σήμα για ληστεία και για να βεβαιωθεί έστειλε..τον διπλανό καφετζή στην τράπεζα!- Ο άνθρωπος κρατήθηκε όμηρος

Μια ληστεία (που κατά την αστυνομία έχει τώρα, εκ των υστέρων, και  «άρωμα τρομοκρατίας»)  εξαρχής αντιμετωπίστηκε… τραγικά γελοία.

Συγκεκριμένα σε υποκατάστημα τράπεζας στην Αρκαδία την περασμένη Παρασκευή μπήκαν κουκουλοφόροι για να την ληστέψουν. Υπάλληλος προλαβε και πάτησε το συναγερμό. Από το αστυνομικό τμήμα του Λεωνιδίου είδαν το συναγερμό και πήραν τηλέφωνο στην τράπεζα μήπως  επρόκειτο για βραχυκύκλωμα. Επειδή δεν το σήκωνε κανείς, αντί ο αρμόδιος αξιωματικός να αντιδράσει άμεσα (δεν ειναι λογικό να μην σηκώνει κανείς το τηλέφωνο τράπεζας όταν έχει χτυπήσει συναγερμός), θεώρησε (άγνωστο με ποια λογική, ίσως είχε ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο)  ότι πρόκειται για false alarm.

Ομως προχώρησε και σε μια αψυχολόγητη ενέργεια. Τηλεφώνησε σε άνδρα που διατηρεί καφενείο δίπλα στην τράπεζα και του είπε να ρίξει μια ματιά να δει τι γίνεται!!!! Ο καφετζής (που δεν είναι αστυνομικός αλλά δεν είχε προφανώς και προνοητικότητα για τέτοια περιστατικά)  δεν έριξε απλώς μια ματιά, αλλά μπήκε στην τράπεζα… να ρωτήσει αν γίνεται ληστεία.

Ο άνθρωπος κρατήθηκε όμηρος μαζί με τους υπαλλήλους και τους πελάτες  ώσπου να ολοκληρωθεί η «ανάληψη».

Όπως βλέπετε στις εικόνες, ένας κουκουλοφόρος που κρατούσε όπλο, υποχρέωσε την υπάλληλο να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο που βρίσκεται στο υπόγειο της τράπεζας, για να του δώσει τα λεφτά.

Σύμφωνα με το livenews οι υπάλλοιλοι της τράπεζας και περίπου 10 πελάτες κρατήθηκαν όμηροι για 25 λεπτά .

 

Αρκαδία: Κάλεσαν την Αστυνομία και πήγε ο καφετζής! Απίστευτη τροπή σε ληστεία τράπεζας! [vid]

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here