Σφαγή στο Λονδίνο-Συγκλονιστικές μαρτυρίες: Τους βλέπαμε να μαχαιρώνουν κόσμο μπροστά μας

 

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων για τους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης  στο κέντρο του Λονδίνου και την αγορά Μπόρου. 

O  47xχρονος Gerard Vowls, 47,  είδε τον τελικό του Champions League στην παμπ Ship στο Μπόροου.  Στεκόταν στη νότια πλευρά της Γέφυρας του Λονδίνου όταν είδε μτρείς άνδρες να μαχαιρώνουν μια γυναίκα. «Θέλω να μάθω αν η γυναίκα αυτή είναι ζωντανή», λέει.

Οπως προσθέτει, πετούσε καρέκλες, ποτήρια και μπουκάλια εναντίον των δραστών προσπαθώντας να τους σταματήσει. Αυτοί προσπάθησαν να έρθουν προς εμένα για να με μαχαιρώσουν. Μαχαίρωναν οποιονδήποτε. Διαβολικοί άνθρωποι», συμπληρώνει.

Οι ένοπλοι αστυνομικοί έκναν δέκα λεπτά να φτάσουν στο σημείο.

Σύμφωνα με τον Guardian, οι μάρτυρες αναφέρουν ότι είδαν δύο άνδρες έξω από το γνωστό εστιατόριο Roast στην Μπόρου να κρατούν μεγάλα μαχαίρια και να χτυπούν με αυτά τον κόσμο που έτυχε να βρίσκεται εκεί.

Ενας σεφ εστιατορίου ψαριών είπε: «Είδα δυο με μεγάλα μαχαίρια. Μαχαίρωναν κόσμο αλλά οι αστυνομικοί έφευγαν μακριά. Ηταν δημοτικοί αστυνομικοί». Και συνεχίζει:

Οι τύποι με τα μαχαίρια σκότωσα δύο ανθρώπους. Τους φωνάζαμε σταματήστε και ο κόσμος πετούσε καρέκλες εναντίον τους

Μετά ήρθε η αστυνομία και πυροβόλησε.

Ενας άλλος υπάλληλος στο ίδιο εστιατόριο, είπε: Είδα δύο άτομα στην αρτοποιία Breadhead. Είχαν αίματα, Ήταν πολίτες. Δεν περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here