Κουκάκι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την εισβολή της αστυνομίας εκθέτει Μητσοτάκη, Χρυσοχοΐδη, ΕΛ.ΑΣ-Στο μπαλκόνι του σπιτιού της η οικογένεια Ινδαρέ

Επιχείρηση παραπλάνησης με fake news για την απερίγραπτη υπόθεση της αστυνομικής βίας στο Κουκάκι, έστησε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αλλά και πολλά κυβερνητικά στελέχη, για θολώσει τα νερά και να αποσείσει ευθύνες.  Τα ντοκουμέντα όμως από μαρτυρίες, καταγγελίες, ιατρικές καταχωρήσεις και από βίντεο δεν αφήνουν τον παραμικρό ενδοιασμό για τις απροκάλυπτα βίαιες αυταρχικές αστυνομικές μεθόδους.

Η «Εφ.Συν.» εξασφάλισε και παρουσιάζει ένα βίντεο – ντοκουμέντο με την εισβολή της αστυνομίας σε κατειλημμένο κτίριο επί της οδού Ματρόζου, πλησίον της οικίας της οικογένειας Ινδαρέ.

 

Στο οπτικοακουστικό υλικό φαίνεται ξεκάθαρα η προσπάθεια των αστυνομικών να εισβάλλουν στην κατάληψη κάνοντας χρήση βομβίδων κρότου λάμψης και τροχού προκειμένου να παραβιάσουν την πόρτα.

Το βίντεο καταρρίπτει τον ισχυρισμό περί συμμετοχής στην κατάληψη των συλληφθέντων μελών της οικογένειας Ινδαρέ, καθώς φαίνεται πως βρίσκονται στο μπαλκόνι τους την ώρα που ξεκινούσε η επιχείρηση αλλά και κατά τη διάρκεια της, όταν οι αστυνομικοί των ΕΚΑΜ σκαρφαλώνυν ήδη προς την ταράτσα του σπιτιιπυ του Δ. Ινδαρέ.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here