Η επίσκεψη του Αλ. Τσίπρα στο Σπούτνικ Festival-«Μήνυμα ελπίδας η παρουσία χιλιάδων πολιτών και κυρίως νέων»-Σήμερα η ομιλία του για το νέο ξεκίνημα του ΣΥΡΙΖΑ (φωτο)

ΦΩΤΟ: ANDREA BONETTI

Tο φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Σπούτνικ Festival 2019 επισκέφθηκε χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο Σπούτνικ ανάμεσα σε πλήθος κόσμου που ακόμα συνέρρεε στις εισόδους του. Πλήρωσε την είσοδο του και περιηγήθηκε στα περίπτερα, ενώ αργότερα μαζί με την οικογένειά του παρακολούθησε τις συναυλίες στο stage Laika.

Σήμερα Κυριακή και ώρα 19:30, με ομιλία του, θα δώσει το σύνθημα για την εκκίνηση της διαδικασίας ανασυγκρότησης και μαζικοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας για τις νέες δυνατότητες, τα νέα καθήκοντα και τις προκλήσεις της επόμενης ημέρας.

«Στο Άλσος Στρατού Γουδή, στο 4ο φεστιβάλ του Σπούτνικ, η παρουσία χιλιάδων πολιτών και κυρίως νέων, είναι μήνυμα ελπίδας. Είμαστε εδώ και είμαστε μαζί!», έγραψε στο twitter ο Αλ. Τσίπρας.

Με την ομιλία του, στις 19:30, ο Αλ. Τσίπρας θα δώσει το σύνθημα για την εκκίνηση της διαδικασίας ανασυγκρότησης και μαζικοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας για τις νέες δυνατότητες, τα νέα καθήκοντα και τις προκλήσεις της επόμενης ημέρας.

Η ομιλία θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση της ΕΡΤ2.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here