Δράμα μνημονίων: Η τραγική ιστορία ενός ετοιμοθάνατου που ζήτησε να μείνει σε μηχανική υποστήριξη πέντε μέρες για να πάρει σύνταξη η γυναίκα του (βίντεο)

Μία τραγική ιστορία που διηγήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο της Λάρισας ένας απόσταρτος αξιωματικός, καταδεικνύει το δράμα ενός ετοιμοθάνατου ανθρώπου, που βλέπει ότι εξ αιτίας του τελευταίου μνημονιακού νόμου για τις συντάξεις, η 55 χρονη γυναίκα του κινδυνεύει να χάσει τη σύνταξη.  

Την τραγική αυτή, υπόθεση που πλήττει την αξιοπρέπεια των ανθρώπων ακόμη και μπροστά στο θάνατο, εξιστόρησε στο δημοτικό συμβούλιο της Λάρισας, ο Λαρισαίος υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α κ. Απόστολος Παπαπαρίσης.

Οπως αναφέρει το onlarissa.gr ο συγκεκριμένος ασθενής από τα Τρίκαλα, είχε χτυπηθεί από την επάρατο νόσο: «Πάλευε στο νοσοκομείο για έξι μήνες με τον καρκίνο. Γνώριζε ότι στις επόμενες ώρες, το πολύ μία – δύο ημέρες θα πέθαινε. Σκέφτεται, τί θα γίνει η γυναίκα του, η χήρα των παιδιών του που θέλει πέντε ημέρες για να γίνει 55 ετών;

Τι λέει στο γιατρό του; Τον παρακαλεί να μείνει σε μηχανική υποστήριξη για πέντε ακόμη ημέρες για να γίνει η γυναίκα του 55 ετών. Αναρωτιέμαι βέβαια, τι άνθρωποι γίναμε»!

Δείτε το βίντεο:

Πληροφορίες: Onlarissa.gr

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here