Βέμπερ: Ανθέλληνας, αντιευρωπαϊστής, ακροδεξιός, επικίνδυνος-Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ, Τσίπρα-Κουβέντα για δίκαιη κατανομή βαρών στο προσφυγικό

Την σκληρή πολιτική της ακροδεξιάς ατζέντας στην Ευρώπη στο προσφυγικό, κάτι που αντιβαίνει τα συμφέροντα της Ελλάδας,  ανέπτυξε μιλώντας στο Ζάππειο όπου εγκαινίασε την πολιτική του εκστρατεία για τις ευρωεκλογές, ο Γερμανός υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαίκοιύ Κόμματος, Μαν. Βέμπερ.

Ο κ. Βέμπερ, παρουσία και του αρμόδιου επιτρόπου για την μετανάστευση, Δ. Αβραμόπουλου, τα μόνο που είπε για ττην πολιτική που θα ακολουθήσει στο προσφυγικό-μεταναστευτικό, ήταν η ενίσχυση της φύλαξης των συνόρων και της ευρωπαίκής συνοριοφυλακής(FROΝTEX).

O κ. Βέμπερ ακολούθησε δηλαδή πλήρως τη σκληρή γραμμή Ορμπαν στο συγκεκριμένο ζήτημα, υπό τα χειροκροτήματα του κ. Μητσοτάκη και των λοιπών στη ΝΔ. Δεν βρήκε να πει την παραμικρή κουβέντα για αναθεώρηση του Κανονισμού του Δουβλίνου, για δίκαιη κατανομή των βαρών στο προσφυγικό μεταξύ όλων των χωρών της ΕΕ. Ο κ. Βέμπερ, απέδειξε ότι είναι βαθιά αντιευρωπαϊστής και επικίνδυνος για την πορεία της Ευρώπης.

Με άλλα λόγια, ο εκλεκτός της ευρωπαϊκής δεξιάς και του κ. Μητσοτάκη, είναι εχθρός των εθνικών μας συμφερόντων μας στο συγκεκριμένο θέμα.

Το μόνο του πρόβλημα ήταν να επιτεθεί τον ΣΥΡΙΖΑ αποκαλώντας το λαϊκίστικο κόμμα, που δεν κατάφερε να κάνει πράξη όσα υποσχέθηκε.

Ο κ. Βέμπερ, δεν είπε κουβέντα για τις πολιτικές λιτότητας και την ανάγκη να καταργηθούν άμεσα. Δεν βρήκε ένα λόγο για την δίκαιη ανάπτυξη και την δίκαιη κατανομή του πλούτου. Παρέμεινε ως το τέλος πιστός εκφραστής της πολιτικής των ολιγοπωλίων και των επιχειρηματικών συμφερόντων

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here