Πολάκης: Ποιός είναι ο μετακλητός «γαλάζιος» μηχανικός του Μηταράκη, που ως επικεφαλής τεχνικής υπηρεσίας κάνει αναθέσεις έργων εκατ. ευρώ

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησής του, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης προχωρά σε νέες αποκαλύψεις για τον «γαλάζιο» μηχανικό Αριστείδη Ματιάτο.

«Δειτε ποιος είναι ο κύριος Αριστειδης Ματιατος που ορίστηκε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ προϊστάμενος της τεχνικής υπηρεσίας του Υπ Μεταναστευτικής πολιτικής από τον κύριο Μηταράκη όντας μετακλητός ,πρώτη φορά στην Ελλάδα της Μεταπολίτευσης», αναφέρει στη νέα του ανάρτηση.

«Ιδιώτης Μηχανικος,που η εταιρεία του ειχε φτιάξει τα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρου,προεδρος της «ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΜΕΤΩΠΟ Α.Ε» με ορισμό από Σαμαρά ,Γραμματεας της ΔΑΚΕ μηχανικών επι χρόνια και βέβαια με συνεργασία με τον κύριο Μηταράκη από παλιά», συμπληρώνει παραπέμποντας στις παρακάτω εικόνες.

Οι αναθέσεις έργων

Είχαν προηγηθεί καταγγελίες του κ. Πολάκη, για πάρτι με απευθείας αναθέσεις έργων στη δομή προσφύγων στην Μαλακάσα, από το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, καταγγέλλει ο Παύλος Πολάκης με ανάρτηση του στο Facebook. Σύμφωνα με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, ο αρμόδιος υπουργός Ν. Μηταράκης «δημιούργησε παράνομα και αντισυνταγματικό μηχανισμό με μετακλητούς που θα μοιράζει τα λεφτά σε κολλητούς και φίλους εργολάβους, χωρίς κανένα έλεγχο παρακάμπτοντας όλο τον υπηρεσιακό μηχανισμό».

«Κάποιοι μέσα στον πανικό και την αποδιοργάνωση της κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας που έχουν προκαλέσει τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωναϊού ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ να οργανώνουν το «επιτελικό κράτος της μασάς και των κολλητών» νομίζοντας πως δεν θα τους πάρει κανείς χαμπάρι!», αναφέρει ο κ. Πολάκης.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη έχει ως εξής:

Κάποιοι μέσα στον πανικό και την αποδιοργάνωση της κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας που έχουν προκαλέσει τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωναϊού ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ να οργανώνουν το «επιτελικό κράτος της μασάς και των κολλητών» νομίζοντας πως δεν θα τους πάρει κανείς χαμπάρι !

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ στο Υπουργειο Μεταναστευτικής πολιτικής (ναι αυτό που κατάργησαν και επανασυστησαν) που προΐσταται ο κύριος Μηταρακης,τις τελευταίες μέρες γίνονται ΟΡΓΙΑ! Όργια που το 1/100 αν είχαμε κάνει εμείς, οι εκτοξευτήρες λάσπης των «ΜΜΕ» θα είχαν στήσει ζωντανές συνδέσεις και θα κατήγγειλαν το «σοβιετικό-Μαδουρικό-βορειοκορεατικό κρατος που στήνει ο ΣΥΡΙΖΑ»!!! Τώρα ,επειδή μασάνε τα σχεδόν 50 εκατομμύρια που τους έχει σπρώξει σκανδαλωδώς (μέχρι στιγμής) η κυβέρνηση είτε κάνουν τον κινέζο είτε λιβανίζουν την «αποτελεσματική αναδιοργάνωση του κρατους»!!

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here