Ομολογία Αδωνι: Εταιρίες όπως η Novartis μπορεί να δίνουν χρήματα σε πολιτικούς και γιατρούς αλλά σώζει ζωές- ΣΥΡΙΖΑ: «Σκευωρία» και η παραδοχή Γεωργιάδη;  

Σε μια άνευ προηγούμενου παραδοχή χρηματισμού πολιτικών και γιατρών από την εταιρεία Novartis και άλλες εταιρείες, προχώρησε ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης. Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης για το σκάνδαλο, ο κ. Γεωργιάδης είπε επί λέξει: «Πρέπει να καταλάβουμε ότι εταιρείες, όπως η Novartis, μπορεί να δίνουν χρήματα σε γιατρούς και πολιτικούς και δεν ξέρω σε ποιους άλλους, αλλά την ίδια στιγμή σώζουν ζωές».

Ιδού και το σχετικό βίντεο, για την απόδειξη των λεγομένων του κ. Γεωργιάδη, που στην Ελλάδα μιλά μόνο ια σκευωρία και όχι για σκάνδαλο χρηματισμού.

ΣΥΡΙΖΑ: Και αυτό σκευωρία;

«Σκευωρία» και η παραδοχή Γεωργιάδη για χρηματισμό της Novartis σε πολιτικούς;, αναρωτιέται ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τα όσα υποστήριξε ο υπουργός Ανάπτυξης στο ντοκιμαντέρ.

Kαι συνεχίζει η ανακοίνωση:

Νομίζαμε ότι ο κ. Γεωργιάδης τα είχε πει όλα όταν δήλωσε πως έχασε πάσα ιδέα για το FBI επειδή έχει στοιχεία για το σκάνδαλο Novartis.

Ο λαλίστατος υπουργός της Ν.Δ. όμως είχε και αλλά να δώσει. Αποφάσισε να λύσει οριστικά τον γρίφο γύρω από το σκάνδαλο Novartis. Μιλώντας στην ελβετική τηλεόραση παραδέχτηκε χωρίς ντροπή επί λέξει: «Πρέπει να καταλάβουμε ότι εταιρείες, όπως η Novartis, δίνουν χρήματα σε γιατρούς και πολιτικούς και δεν ξέρω σε ποιους άλλους, αλλά την ίδια στιγμή σώζουν ζωές».

Μετά από αυτές τις πρωτοφανείς αποκαλύψεις του κ. Γεωργιάδη, περιμένουμε με ενδιαφέρον από τον ίδιο να πει ποιοί πολιτικοί χρηματίστηκαν αλλά και την επόμενη τοποθέτηση της Ν.Δ. περί σκευωρίας στην υπόθεση Novartis.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here