Μετά την κατακραυγή παραδέχθηκε μισό φάουλ ο Μητσοτάκης για Πάρνηθα: Λάθος που φωτογραφήθηκα χωρίς μάσκα, όχι που έκανα ποδήλατο-Παραμένει ανάλγητος μπροστά στη τραγωδία

Μετά την κατακραυγή της κοινωνίας, αφού τα αγαπημένα του κανάλια και ΜΜΕ τον προστάτεψαν επαρκώς λογοκρίνοντας την ποδηλατάδα και την φωτογράφηση του στην Πάρνηθα, ο Κυρ. Μητσοτάκης ομολόγησε σήμερα μισό φάουλ για την πράξη του.

Μιλώντας στον Αlpha, είπε ότι ήταν λάθος το γεγονός ότι δέχθηκε να φωτογραφηθεί χωρίς μάσκα με τους πολίτες που συνάντησε κατά την άσκηση με ποδήλατο στην Πάρνηθα και όχι ότι πήγε για ποδήλατο στην Πάρνηθα.

Εκανε λόγο για μια στιγμή ανεμελιάς και αβλεψίας, τονίζοντας παράλληλα πως έχει κάνει την αυτοκριτική του για το περιστατικό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε ότι το γεγονός διογκώθηκε και εξέφρασε την ενόχλησή του για αυτό, κοροΙδέυοντας τους πολίτες αφού με δική ου παρέμβαση, κανένα κανάλι δεν έδειξε επί μέρες την επαίσχυντη φωτογραφία του

Ωστόσο παραδέχθηκε ότι του έδωσε την ευκαιρία να σκεφτεί και ο ίδιος ότι μια στιγμή ανεμελιάς και αβλεψίας μπορεί να κάνει κακό στην προσπάθεια για την αντιμετώπιση του β΄κύματος της πανδημίας, τονίζοντας τη σημασία που έχει το προσωπικό παράδειγμα.

Σε ό,τι αφορά τη μάχη για την αποκλιμάκωση της πανδημίας, ο πρωθυπουργός παρατήρησε ότι ο αριθμός των κρουσμάτων δεν έπεσε όσο θα θέλαμε και σημείωσε ότι η αιτία είναι πως τα μέτρα απαγόρευσης δεν ακολουθήθηκαν με την ένταση που θα έπρεπε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here