Κυνική ομολογία από συνδικαλιστή αστυνομίας για την αστυνομική βία και αυθαιρεσία: Ναι αυτό θέλαμε, να μας λυθούν τα χέρια-ΣΥΡΙΖΑ: Στρατηγική ένταση από Μητσοτάκη

 

Με δηλώσεις του στον Σκάι, ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σ. Κρικέτος, ομολογεί ευθαρσώς και κυνικά ότι τα περιστατικά αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας που βλέπουμε τελευταία, οφείλονται στο ότι η σημερινή κυβέρνηση τους «‘έλυσε τα χέρια»! Ναι καλά ακούσατε.

Είναι μοναδική και ειλικρινής επιβεβαίωση ότι όντως οι αστυνομικοί έχουν από την πολιτική και φυσική τους ηγεσία το ελεύθερο να δέρνουν και να εξευτελίζουν ατιμώρητοι!!!

Επομένως, οι βασικοί υπεύθυνοι, ως ηθικοί αυτουργοί των περιστατικών αστυνομίας βίας είναι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοίδης και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ετσι εξηγείται η καθυστερημένη μεν, αλλά πλήρης κάλυψη δε, των απαράδεκτων συμπεριφορών των ΜΑΤ από τον κ. Χρυσοχοίδη.

Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει επιλέξει την στρατηγική της έντασης ως βασική πολιτική γραμμή, δεν θα της περάσει, τα σχέδια της να κάμψουν τους κοινωνικούς αγώνες θα μείνουν στα χαρτιά, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε εδώ τις αφοπλιστικές πραγματικά δηλώσεις του κ. Κρικέτου:

Το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ:

Μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη, με τις οποίες κάλυψε πλήρως το όργιο της καταστολής που εξαπέλυσαν οι δυνάμεις της Αστυνομίας την περασμένη Παρασκευή, η σημερινή δήλωση του αντιπρόεδρου των Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, Σπύρου Κρικέτου, έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που όλοι φοβόντουσαν.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ο κ. Κρικέτος δήλωσε ευθαρσώς ότι η παρούσα πολιτική ηγεσία «τους έχει λύσει τα χέρια». Είναι πλέον σαφές πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει υιοθετήσει την στρατηγική της έντασης ως βασική πολιτική γραμμή. Με αυτές τις άθλιες μεθοδεύσεις, ο κ. Μητσοτάκης επιχειρεί να ανακόψει τις κοινωνικές αντιστάσεις και διεκδικήσεις και να επιβάλλει το νεοφιλελεύθερο αυταρχισμό του. Τα σχέδια του θα μείνουν στα χαρτιά.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here