Κύκλοι Μαξίμου: Αξιοθρήνητη και εθνικά επικίνδυνη η σπουδή κάποιων να δημιουργήσουν θέμα συνόρων με Αλβανία-Και η γελοιότητα έχει τα όρια της

«Η σπουδή ορισμένων να δημιουργήσουν εκ νέου θέμα εκ του μη όντος για τις διαπραγματεύσεις με την Αλβανία, θα ήταν αξιοθρήνητη εάν δεν ήταν εθνικά επικίνδυνη», τονίζουν κύκλοι της κυβέρνησης απαντώντας σε δημοσιεύματα που αναφέρονταν ξανά σε θέμα συνόρων με την Αλβανία, παίρνοντας αφορμή από μια αποστροφή των χθεσινών δηλώσεων του πρωθυπουργού.

Και συνεχίζουν οι ίδιοι κύκλοι:

Αφού η ΝΔ και τα φίλα προσκείμενα Μέσα της εκτέθηκαν διεθνώς με την προσπάθεια εκμετάλλευσης μίας άστοχης διατύπωσης του Επιτρόπου Χαν, που διευκρινίστηκε ότι αναφερόταν στην ΑΟΖ, τώρα επιδίδονται σε νέα σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Η αποστροφή του Πρωθυπουργού στο ζήτημα των συνόρων με την Αλβανία αναφέρεται στο θέμα της συντήρησης των πυραμίδων στα υφιστάμενα σύνορα με τη γειτονική χώρα. Και η γελοιότητα έχει τα όριά της.

(πυραμίδες είναι τα κολωνάκια στα συνορα, τα οποία όντως δεν συντηρούνται λόγω των εκκρεμοτήτων)

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού ειχε ως εξης:

«Τα δύο θέματα που απομένουν, πέραν της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, είναι το ζήτημα του εμπολέμου και των συνόρων το οποίο βρισκόμαστε πολύ κοντά στο να βρεθεί μια κάποια διευθέτηση. Θέματα τα οποία όμως ενώ έχουμε προχωρήσει σε ένα εξαιρετικά σημαντικό σημείο δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε ολοκληρώσει».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here