Κινηματογραφική ληστεία-θρίλερ Τράπεζας στην Πειραιά-Τέσσερα άτομα κράτησαν ομήρους επί 3 ώρες, άνοιξαν δεκάδες θυρίδες κι εξαφανίσθηκαν

ΦΩΤΟ: ΙΝ ΤΙΜΕ(Γ. ΛΙΑΚΟΣ)

Μιά κινηματογραφικού τύπου ληστεία έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην οδό Χατζηκυριακού 27 – 31, στον Πειραιά, όπου οι δράστες ανενόχλητοι για περίπου τρεις ώρες κατάφεραν να ανοίξουν δεκάδες θυρίδες.

Περίπου στις 14.00 τέσσερα άγνωστα άτομα με όπλα και φορώντας αποκριάτικες μάσκες, μπήκαν στην τράπεζα, στην οποία βρίσκονταν εκείνη την ώρα πέντε υπάλληλοι και τρεις πελάτες.

Στη συνέχεια, κατέβηκαν στο ημιυπόγειο όπου με χρήση οξυγόνου κατάφεραν να ανοίξουν 40-50 θυρίδες, από τις οποίες εκτιμάται ότι εκτός από χρήματα αφαίρεσαν και πολύτιμα αντικείμενα. Οι ληστές πήραν χρήματα και από τα ταμεία της τράπεζας.

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται, ενώ το κουμπί συναγερμού το πάτησαν υπάλληλοι της τράπεζας στις 16.49 χωρίς να έχει διευκρινιστεί εάν επί δυομιση ώρες περίπου οι δράστες ήταν μέσα στην τράπεζα και κρατούσαν ομήρους πελάτες και υπαλλήλους μέχρι να ολοκληρώσουν το έργο τους ή εάν τους είχαν δεμένους και τότε κατάφεραν να λυθούν και να ειδοποιήσουν τις Αρχές.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής που ασχολούνται με την υπόθεση εκτός από τη λήψη καταθέσεων από πελάτες και υπαλλήλους θα εξετάσουν εικόνες από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της τράπεζας και παρακείμενων επιχειρήσεων καθώς και μαρτυρίες περίοικων που μπορεί να είδαν τους δράστες και τον τρόπο διαφυγής τους.

Οι ληστές των θυρίδων,  πέρυσι τον Αύγουστο χτύπησαν με κινηματογραφικό τρόπο υποκατάστημα τράπεζας την λεωφόρο Κηφισίας,

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here