Γεωργιάδης στο πλευρό Μπογδάνου: Εχει πολλά ακόμη να δώσει στη μάχη κατά του ΣΥΡΙΖΑ

ΦΩΤΟ: IN TIME- Γ. ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ

Ο Αδωνις Γεωργιάδης, στη προσπάθεια του να υπερασπισθεί τον Κ. Μπογδάνο που απολύθηκε από τον Σκάι, για τη φράση του ότι τον Λ.Παπαδήμο χτύπησαν πρώην σύντροφοι του πρωθυπουργού», αναφέρει ότι έχει πολλά ακόμη να δώσει στη μάχη κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Προσέξτε, όχι στη μάχη της ενημέρωσης, αλλά κατά της κυβέρνησης. Αντε, προσλάβετέ τον στην  μονταζιέρα της ΝΔ.

Πρόκειται για μια απροκάλυπτη ομολογία, ότι τηλεοπτικοί σταθμοί, δημοσιογράφοι και παρουσιαστές, αξιολογούνται από τον εν λόγω αντιπρόεδρο της ΝΔ, από τον τρόπο και την επάρκεια άσκησης αντικυβερνητικής προπαγάνδας.

Και μετά, ο ίδιος άνθρωπος, χωρίς αιδώ, κατηγορεί την κυβέρνηση για καθεστωτική νοοτροπία!

Στην ανάρτησή του στο facebook, ο κ. Γεωργιάδης είπε κι άλλα. Κατηγόρησε κυβέρνηση  και πρωθυπουργό για «τεράστια υποκρισία».

Δεν είδα να θίγεται αναλόγως ο πρωθυπουργός από τις καταγγελίες του Γιάννη Πανούση «ότι υπήρξε σταθερή επαφή κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τους έγκλειστους τρομοκράτες στη φυλακή και ότι μάλιστα υπήρξε ειδική νομοθέτηση σε συμφωνία με αυτούς», ή από το σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα ότι καταλαβαίνει τα κίνητρά τους, επισημαίνει ο κ. Γεωργιάδης και καταλήγει πως η κυβέρνηση «έψαχνε πρόσχημα» για να τα βάλει με τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό και το βρήκε από «μια απρόσεχτη αναφορά του κ. Μπογδάνου».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here