Εκρηξη παγιδευμένου φακέλου στο θωρακισμένο αυτοκίνητο του Λουκά Παπαδήμου-Τραυματίσθηκαν ελαφρά ο ίδιος και οι δύο φρουροί του

ΦΩΤΟ: ΙΝ ΤΙΜΕ(Γ. ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ)

Έκρηξη σημειώθηκε μέσα στο θωρακισμένο αυτοκίνητο mercedes στο οποίο επέβαινε ο πρώην πρωθυπουργός και αντιπρόεδρος της ΕΚΤ, Λουκάς Παπαδήμος. Η έκρηξη έγινε τη στιγμή που το αυτοκίνητο βρισκόταν στη διασταύρωση των οδών Μάρνη και 3ης Σεπτεμβρίου.

Από την έκρηξη τραυματίστηκε ο κ. Παπαδήμος και ο οδηγός του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εξερράγη παγιδευμένος με εκρηκτικά φάκελος, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ο κ. Παπαδήμος στο θώρακα.

‘Οπως μετέδωσε η ΕΡΤ, επικαλούμενη το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας, ο κ. Παπαδήμος φέρει τραύματα στον θώρακα και αντιμετωπίζει αναπνευστικό πρόβλημα, ωστόσο η κατάστασή του δεν χαρακτηρίζεται βαριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπαδήμος εξετάζεται στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» και δεν έχει εισαχθεί στο χειρουργείο. Ο τραυματισμός, κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν φαίνεται να είναι πολύ σοβαρός.

Ελαφριά τραυματισμένοι είναι οι δύο συνοδοί του.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι αμέσως μετά την έκρηξη «είδαμε σκισμένα ρούχα και καπνούς. Δεν μας άφησαν να πλησιάσουμε».

«Είμαστε σοκαρισμένοι. Να ευχηθώ να πάνε όλα καλά με τον κ. Παπαδήμο. Καταδικάζουμε απερίφραστα το συμβάν» ήταν το πρώτο σχόλιο του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here