Δεν έχει τέλος ο κατήφορος: Αγριες συγκρούσεις οπαδών Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ με ΜΑΤ στο κέντρο της Αθήνας μέχρι αργά το βράδυ

ΦΩΤΟ: ΕUROKINISSI

Η κατάσταση στο αποκαλούμενο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι βαριά άρρωστη. Μάλλον μιλάμε για ασθένεια ανίατη και για ασθενή που δεν μπορεί με τίποτα να ανανήψει. 

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και μία ημέρα πριν τον τελικό κυπέλλου στο ΟΑΚΑ μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, το βράδυ της Παρασκευής, ξέσπασαν άγριες συμπλοκές, σε διαφορετικά σημεία της Αθήνας, ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.

ÊÕÐÅËËÏ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÅÐÅÉÓÏÄÉÁ ÊÁÉ ÓÕÌÐËÏÊÅÓ ÓÔÏ ÊÅÍÔÑÏ ÔÇÓ ÁÈÇÍÁÓ ÌÅÔÁÎÕ ÏÐÁÄÙÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)

Οι χούλιγκαν των «ερυθρόλευκων» προσπάθησαν να πάνε μέχρι τον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ κοντά στην Ομόνοια, όπου ήταν συγκεντρωμένοι αρκετοί φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ενόψει του αυριανού τελικού.

Ακολούθησαν συγκρούσεις και κυνηγητό αλλά παρενέβη η αστυνομία με αποτέλεσμα να μην δοθεί συνέχεια. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ωστόσο συγκρούστηκαν στη συνέχεια με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι συμπλοκές επεκτάθηκαν από την Ομόνοια, στην πλατεία Καραϊσκάκη και στα γύρω στενά.

Αργά το βράδυ ξέσπασε νέος κύκλος επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας με σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ οπαδών και αστυνομικών, οι οποίες άρχισαν περίπου στις 23:10 στο ύψος της πλατείας Κάνιγγος και είχαν ως αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στην Ακαδημίας και τη Λεωφόρο Πατησίων.

Στο σημείο βρίσκονται πολλές διμοιρίες των ΜΑΤ, χωρίς να έχει γενικευθεί η σύρραξη. Βέβαια, δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια της νύχτας να συνεχιστούν οι συγκρούσεις στο συγκεκριμένο πεδίο, δηλαδή γύρω απ’ τα Εξάρχεια.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here