Χανιά: Οπλισμένος άνδρας στον ΟΚΑΝΑ Σούδας-Πυροβολισμοί με αστυνομικούς

Ανδρας ηλικίας περίπου 45 ετών, ενταγμένος στο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ, μπήκε στο κτίριο του ΟΚΑΝΑ στην περιοχή Σούδας, κρατώντας στο χέρι του ένα πιστόλι. Πριν λίγο ο άνδρας πυροβόλησε κατά αστυνομικών που έφτασαν στο σημείο, οι οποίοι και ανταπέδωσαν τα πυρά.

O άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες είναι ηλικίας 45 ετών, πατέρας πέντε παιδιών και συμμετέχει στο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ, ενώ το αίτημα του είναι να δει τον Εισαγγελέα και να μιλήσει στον δήμαρχο.Ο 45χρονος φέρεται να βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς το μοναδικό εισόδημα προέρχεται από ένα περίπτερο που διατηρεί στο Ενετικό Λιμάνι και πρόκειται ο Δήμος να το ρίξει.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους εργαζόμενους οτι δεν πρόκειται να τους πειράξει.

Ο άνδρας εισέβαλε στα γραφεία λίγο μετά τις 8 το πρωί σε έξαλλη κατάσταση,  άρχισε να φωνάζει και έβγαλε πιστόλι απειλώντας τους υπαλλήλους. Τρεις από τους υπαλλήλους μπήκαν σε ένα δωμάτιο και παραμένουν κλειδωμένοι σε αυτό ενώ τους υπόλοιπους τους άφησε να φύγουν εκτός χώρου.

Στα γραφεία του ΟΚΑΝΑ, βρίσκονται συγγενικά του πρόσωπα και όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ειδικός ψυχολόγος διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι προσπαθούν να τον πείσουν να παραδοθεί.

Στο σημείο βρίσκονται επίσης ο Αστυνομικός διευθυντής Κρήτης, Κώστας Λαγουδάκης και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων, Μηνάς Βουλγαρίδης

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here