Κυβερνητικές πηγές: Φωνάζει ο κλέφτης για Novartis-ΝΔ και φιλικά της ΜΜΕ κατασκευάζουν fake news με δήθεν άδειασμα Παππά για να σκεπάσουν τις αποκαλύψεις

 

«Σχετικά με το σκάνδαλο της Novartis, η ΝΔ και τα φιλικά της ΜΜΕ κάλυψαν σε χρόνο μηδέν την απόσταση από την ένοχη αμηχανία, στην ακόμα πιο ένοχη εφαρμογή της συνταγής «φωνάζει ο κλέφτης», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Και συνεχίζουν:

Τώρα προχωρούν στο ανώτατο στάδιο νοβαρτισμού να κατασκευάζουν  «ειδήσεις» για να σκεπάσουν με αυτές την δύσοσμη πραγματικότητα που αποκαλύπτει η Δικαιοσύνη.

Τελευταίο δείγμα της δημιουργικότητας τους το δήθεν «άδειασμα» του Νίκου Παππά από το Μαξίμου, στο οποίο διαπρέπει σήμερα η βιομηχανία χημικών του κ. Μαρινάκη και άλλες συναφείς βιοτεχνίες fake news.

Τους πληροφορούμε ότι στα έγγραφα και τις μαρτυρίες για τη Novartis, όπως και σε όλα τα πραγματικά σκάνδαλα, δεν υπάρχει το όνομα Νίκος Παππάς.

Άλλα ονόματα, με εξέχουσα θέση στη ΝΔ και τους πολιτικούς της υποτακτικούς υπάρχουν. Και επίσης, όσο κι αν παίζουν τον παπά, δεν πρόκειται να εμποδίσουν τη Δικαιοσύνη να φτάσει στο βάθος των πεπραγμένων τους.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here