8χρονο εγγόνι με παπού και γιαγιά έπεσαν με το ΙΧ σε γκρεμό 50 μέτρων και γλίτωσαν!

Η χτεσινή κακοκαιρία στη Θεσσαλία γέμισε τους δρόμους λάσπες με αποτέλεσμα ένα ΙΧ στο οποίο επέβαιναν παπούς, γιαγιά και 8χρονη εγγονή να ξεφύγει απο το δρόμο, να χτυπήσει βοσκό (ελαφρά) και να πέσει σε γκρεμό βάθους 50 μέτρων. Ευτυχώς η κρημνώδης πλαγιά είχε βλάστηση που λειτούργησε σαν φρένο και έτσι ναι μεν το αυτοκίνητο κατέληξε  στο βάθος του γκρεμού, αλλά με σχετικά μειωμένη ταχύτητα και αυτό έσωσε και τους επιβαίνοντες.

Το ατύχημα με το  ηλικιωμένο ζευγάρι και την 8χρονη εγγονή τους σημειώθηκε χτες το μεσημέρι στην Φωκιδα, πάνω σε στροφή, στο 20ο χιιλιόμετρο της οδού που συνδέει την  Άμφισσα με τη Λαμία.

Πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας lamiareport.gr λένε ότι βρέθηκε μπροστά σε ένα κοπάδι με ζώα και ότι ο δρόμος ήταν ολισθηρός από τη βροχή. Μάλιστα το αυτοκίνητο πριν πέσει στο γκρεμό χτύπησε και τον νεαρό αλλοδαπό που ήταν ο βοσκός του κοπαδιού.

Η πυκνή βλάστηση ήταν αυτή που ανέκοψε κάπως την πτώση του αυτοκινήτου και έσωσε την οικογένεια. Ο πάππους, παρά το σοκ, κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο και να φτάσει μέχρι το δρόμο για να καλέσει σε βοήθεια.

Η γιαγιά με το 8χρονο κοριτσάκι τραυματίστηκαν και παρέμειναν εγκλωβισμένες μέχρι να τις βγάλουν οι πυροσβέστες. Στη συνέχεια διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Άμφισσας όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Προανάκριση για το τροχαίο διενεργεί η Τροχαία της Άμφισσας

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here