Μητσοτάκης: Ζητεί παραίτηση Τσίπρα, τον θεωρεί υπεύθυνο για τα πρόσθετα μέτρα

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(Γ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Ευκαιρία για να επιτεθεί στη κυβέρνηση και να ζητήσει την παραίτησή της, θεωρεί ο πρόεδρος της ΝΔ το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί μετά την απαίτηση των θεσμών για προληπτικά πρόσθετα μέτρα 3,6 δις ευρώ.

Σε ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή, ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι τα μέτρα «κάβα»που ζητούν οι δανειστές είναι το τίμημα της προσωπικής αναξιοπιστίας του πρωθυπουργού και τόνισε:  «Η χώρα δεν αντέχει να ζήσει το δράμα του περυσινού καλοκαιριού, δεν αντέχει άλλο τον ανίκανο και ανεύθυνο πρωθυπουργό. Κύριε Τσίπρα, αν αναζητείτε οδό διαφυγής, παραιτηθείτε τώρα».

«Η κυβέρνηση είναι ένας θλιβερός θίασος από επαγγελματίες ψέυτες και μεγαλομανείς λαϊκιστές, τους ενδιαφέρει η παραμονή στην εξουσία με κάθε κόστος. Ο κ. Τσίπρας επιλέγει τη δραματοποίηση της κατάστασης. Οφείλουμε να πάμε στην κοινωνία και να ενώσουμε τις φωνές μας με όλους εκείνους που ζητούν να φύγει αυτή η κυβέρνηση» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Πρώτο καθήκον μας είναι να φύγει αυτή η παρέα που έγινε κυβέρνηση με ψέματα και αυταπάτες και φόρτωσαν την χώρα με 12 δισ. επιπλέον μέτρα» σημείωσε κ. Μητσοτάκης προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση είναι ένα μίγμα αριστερού κρατισμού και εξισωτισμού με αποτέλεσμα τραγικό.

«Η περήφανη διαπραγμάτευση μάς έχει στοιχίσει πέντε φορές περισσότερο και τώρα έρχεται να προστεθεί στον λογαριασμό και το πακέτο των προληπτικών μέτρων» δήλωσε αναφερόμενος στην τρέχουσα συγκυρία.

«Έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος τη μεταπολίτευση, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω», σημείωσε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here