7 ΠΑΕ απαντούν στην πολεμική του Ολυμπιακού για τα τηλεοπτικά

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι επτά  ομάδες και ευχαριστούν τον Υφυπουργό Αθλητισμού και τη Δημόσια τηλεόραση (για τα δικαιώματα κάλυψης των αγώνων)

Σε  κοινή δήλωσή τους οι επτά  ομάδες (Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Άρης, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης, Ξάνθη, Λαμία) τονίζουν πως η συμφωνία με την ΕΡΤ θωρακίζει την ισονομία και τον υγιή ανταγωνισμό μεταξύ των ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των επτά  ομάδων:

«Οι εκπρόσωποι των επτά ΠΑΕ που συμμετείχαν σήμερα σε συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν πως βρέθηκε λύση στο πρόβλημα των ομάδων που είχαν βρεθεί τηλεοπτικά άστεγες μετά τα προβλήματα που δημιούργησε η διάλυση της κεντρικής διαχείρισης. Η κρατική τηλεόραση θα μεταδίδει τους αγώνες κατόπιν συμφωνίας η οποία επιτεύχθηκε και η οποία προβλέπει κλειστό διετές συμβόλαιο.

Η συμφωνία αυτή καθιστά δυνατή την έναρξη του πρωταθλήματος και θωρακίζει την ισονομία και τον υγιή ανταγωνισμό μεταξύ των ομάδων. Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η έναρξη του πρωταθλήματος επιφέρει σημαντικά έσοδα στο ελληνικό δημόσιο καθώς μέσω της συμμετοχής των ομάδων στα κουπόνια των στοιχηματικών εταιρειών το κράτος εισπράττει σημαντικούς φόρους.

Αυτό το έσοδο στο ελληνικό δημόσιο δεν θα προέκυπτε εάν δεν υπήρχε η έναρξη του πρωταθλήματος. Οι επτά ομάδες εκφράζουν θερμές ευχαριστίες στον κ. Βασιλειάδη για την επιτυχημένη λύση που έδωσε καθώς επίσης και στην τηλεόραση της ΕΡΤ, της οποίας η αρωγή είναι σημαντική στις δύσκολες εποχές που διέρχεται το ποδόσφαιρο.

ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΠΑΕ ΑΡΗΣ
ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ
ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ
ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΟΣ
ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ»

Οταν ανακοινώθηκε οτι θα καλυπτει τους αγωνες η ΕΡΤ είχαν ακολουθήσει  αντιπολιτευτικά σχόλια απο τον Ολυμπιακό (ότι η πολιτεία…. πετάει τα λεφτά των συνταξιουχων και των εργαζομένων) και εν συνεχεια είχε απαντήσει και ο υφυπουργός.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here