Δυό ροκ συγκροτήματα απόψε στο six d.o.g.s – Συνέντευξη με τον Π. Κασιμάτη

 

Δυο δυναμικά συγκροτήματα με ροκ πινελιές ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια σκηνή. Οι ‘Αθηναίοι’ Προφίλ υποδέχονται στο six d.o.g.s, τους Πατρινούς Salto Mortale.
Δύο από τις πιο δραστήριες μπάντες της ελληνόφωνης ανεξάρτητης ροκ σκηνής συναντιούνται για μία συναυλία όπου θα παρουσιάσουν υλικό από τις προσωπικές τους δουλειές, αλλά και πειραγμένες διασκευές.
Ο τραγουδιστής τους συγκροτήματος «Προφίλ» Πέτρος Κασιμάτης μίλησε στο Press Publica με αφορμή την συναυλία του και την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου.

1) Ποιά είναι η πορεία τους συγκροτήματος τα τελευταία χρόνια;

Έχουμε καταφέρει να κανουμε συναυλίες και έχουμε αποκτήσει ένα σταθερό κοινό που μας στηρίζει. Είναι φίλοι και ανθρώποι που έχουν ακούσει τα τραγούδια μας και τους αρέσουν. Τώρα κυκλοφόρησε ο πρώτος μας δίσκος μας, μια ανεξάρτητη παραγωγή, με τον τίτλο «Τα Αόρατα Παιδιά».

2) Μίλησε μας για το συγκρότημα «Προφίλ».

Είμαστε τέσσερις μουσικοί και το 2000 δημιουργήσαμε το συγκρότημα «Προφίλ». Όλα τα μέλη του συγκροτήματος είμαστε φίλοι από το σχολείο, είμαστε μια παρέα και το συγκρότημα αποτελεί την διέξοδο μας. Είναι το μέσο για να εκφράσουμε τις ιδέες μας.Έχουμε δημιουργήσει ένα δικό μας χώρο, ένα στούντιο στην πλατεία Κλαυθμώνος, όπου εκεί κάνουμε όλες τις πρόβες και τις ηχογραφήσεις. Είναι το σημείο συνάντησης της παρέας μας. Ο στόχος είναι να βρισκόμαστε όλοι μαζί παρέα και να γράφουμε τραγούδια. Τα τελευταία 15 χρόνια κάνουμε συναυλίες με δικό μας τραγούδια. Ο στόχος μας είναι να μαζευόμαστε πάρέα να γράφουμε τραγούδια και να παίζουμε μουσική.

3) Ο νέος σας δίσκο έχει τον τίτλο «Τα Αόρατα Παιδιά».

Αυτός ο δίσκος είναι μια ανεξάρτητη παραγωγή, είναι μία δική μας προσπάθεια και διανέμεται χέρι –χέρι. Επίσης, διατίθεται στις συναυλίες μας, μέσω του site μας ή όποιος επιθυμεί μπορεί να τον «κατεβάσει» δωρεάν. Ο δίσκος έχει εξ΄ολοκλήρου δικά μας κομμάτια και μία διασκευή.

Ταυτότητα Συγκροτήματος:

Πέτρος Κασιμάτης (Φωνητικά)
Ηλίας Πολυχρονόπουλος (Ηλ. Μπάσο)
Μανώλης Ρίζος (Τύμπανα)
Γιώργος Συλλιγάρδος (Κιθάρες)

Μουσική

Salto Mortale – Προφίλ live @ sixd.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τετάρτη 30 Μαρτίου
Είσοδος: 5€
Kick off: 21:00

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here