Πανό στην Ακρόπολη: «Open Borders» – Safe Passage – Stop Wars»

Πανό στο βράχο της Ακρόπολης ανήρτησε το πρωί η συλλογικότητα: «Open Borders»- Safe Passage-Stop Wars»: Κανένας πρόσφυγας μόνος του-Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες!

πανο ακροπολη 2

Οπως αναφέρουν στο facebook, σήμερα, 18 Μαρτίου, ημέρα συνόδου κορυφής της Ε.Ε για την προσφυγική κρίση, πραγματοποιήθηκε συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας στο βράχο της Ακρόπολης, με ανάρτηση πανό ενάντια στα κλειστά σύνορα.

Το μήνυμα της δράσης:

«Απέναντι στη λογική της Ευρώπης φρούριο εμείς προτάσσουμε την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά. Εδώ και μήνες σύσσωμη η ελληνική κοινωνία πρωτοστατεί σε ένα πρωτόγνωρο κίνημα αλληλεγγύης στα νησιά και τις πόλεις. Η κοινωνική πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία Safe Passage- Stop WARS υπερασπίζεται το δικαίωμα των προσφύγων στη ζωή και την αξιοπρέπεια. Αγωνιζόμαστε για να υπάρξει ασφαλής δίοδος για όλους τους πρόσφυγες, για όλους τους κατατρεγμένους που βιώνουν τον πόλεμο και έρχονται αντιμέτωποι με το θάνατο. Να νικήσει η ζωή, να νικήσει η αλληλεγγύη ενάντια στις ακροδεξιές φωνές της Ευρώπης, ενάντια στην ξενοφοβία και το ρατσισμό. Η Ευρώπη δεν έχει δικαίωμα να καταπατήσει την συνθήκη της Γενεύης και τις διεθνείς συμβάσεις που προστατεύουν τους πρόσφυγες.

Αλληλεγγύη-Ισότητα-Δημοκρατία.»

Facebook: Safe Passage –Stop Wars

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here