65χρονος έταξε καριέρα σε 17χρονη την παρέσυρε και ασέλγησε σε βάρος της

Eνας 65χρονος προσέγγισε 17χρονη στο facebook, της έταξε μια λαμπρή καριέρα στο τραγούδι και την έπεισε να ταξιδέψει μόνη της από την Κέρκυρα στο Αγρίνιο για να τον συναντήσει όπου και ασέλγησε σε βάρος της.

Το σπίτι στο χωριό της Κέρκυρας, για τη 17χρονη ήταν φυλακή. Έλεγε ότι θέλει να φύγει. Τα λόγια του 65χρονου την είχαν γοητεύσει κι έτσι το περασμένο Σάββατο έφυγε με το ΚΤΕΛ.

«Μιλούσαν στο τηλέφωνο μιλούσαν και στο fb. Κάποια στιγμή που μπόρεσα και πήρα το τηλέφωνο της έλεγε πώς να φύγει, με ποιον τρόπο να φύγει και που θα την περίμενε αυτός για να συναντηθούν» είπε η μητέρα της 17χρονης.

Η ανήλικη ταξίδεψε από την Κέρκυρα όπου ζει μέχρι το Αντίρριο. Εκεί την περίμενε ο 65χρονος. Την οδήγησε στο σπίτι του στο Θέρμο Αγρινίου και σύμφωνα με τις αρχές ασέλγησε σε βάρος της.

Οι αστυνομικοί μετά από 48 ώρες και με τη βοήθεια των μηνυμάτων κατάφεραν να εντοπίσουν την ανήλικη στο σπίτι του 65χρονου. Οι αρχές αμέσως τον συνέλαβαν και κατάσχεσαν δυο τάμπλετ κι ένα κινητό τηλέφωνο. Ο άνδρας θα απολογηθεί σήμερα στον ανακριτή.

Πηγή: tempo24

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here