Γεννηματά: Ο Καμμένος εκβιάζει στη πιο δύσκολη στιγμή για τη χώρα

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ)

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛΛ. είναι μια κυβέρνηση χωρίς συνοχή, χωρίς κύρος, χωρίς προοπτική. Το λάθος Μουζάλα είναι σίγουρα ολίσθημα, έχει ζητήσει συγγνώμη. Ο κ. Καμμένος εκβιάζει στην πιο δύσκολη στιγμή για τη χώρα». Ετσι σχολίασε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φ. Γεννηματά όσα συμβαίνουν  στη κυβέρνηση με αφορμή, το γλωσσικό λάθος του κ. Μουζάλα.

«Το καράβι είναι ακυβέρνητο και το πλήρωμα σε ανταρσία. Η κρίση της κυβέρνησης δεν μπορεί να μετατραπεί σε εθνική κρίση. Καλείται ο πρωθυπουργός να δώσει λύση», συμπλήρωσε με νόημα.

Η ίδια πρόσθεσε ότι δεν αισθάνεται πως αυτό που συμβαίνει στην Ειδομένη τιμά τη χώρα αλλά  ότι αποτελεί ντροπή» και συνέχισε λέγοντας πως «την τιμή της Ευρώπης σώζουν οι απλοί Έλληνες πολίτες που, αν και ταλαιπωρημένοι και οι ίδιοι μετά από 6 χρόνια μνημόνια, βρίσκουν τη δύναμη να συμπαρασταθούν στους πρόσφυγες, στην πράξη και όχι στα λόγια. Απλοί πολίτες που καλύπτουν το κενό και την παντελή απουσία της κυβέρνησης», επεσήμανε.

Η κ. Γεννηματά χαρακτήρισε τελευταία ευκαιρία να υπερασπιστεί η κυβέρνηση τα εθνικά συμφέροντα, τα κυριαρχικά δικαιώματα και την εθνική γραμμή που χαράχτηκε στη συνάντηση των αρχηγών. Μέχρι σήμερα δεν έχει ισχύσει τίποτα από όσα συμφωνήσαμε».

«Τονίζω ιδιαίτερα τα θέματα των εθνικών συμφερόντων διότι η σιωπή του πρωθυπουργού στη Σμύρνη, οι ασάφειες στην συμφωνία με την Τουρκία και οι κίνδυνοι που αναδύονται για το Ελσίνκι είναι ανησυχητικά φαινόμενα σε σχέση με την υπεράσπιση πάγιων θέσεών μας στην εξωτερική πολιτική», υπογράμμισε η Φώφη Γεννηματά και κατέληξε:

Θεοχαρόπουλος: Ομηρος του Καμμένου ο πρωθυπουργός

Ο πρόεδρος της ΔHΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, σε δήλωση του με αφορμή το θέμα Μουζάλα, είπε ότι επρόκειτο λάθος το οποίο παραδέχτηκε και ο ίδιος ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Όσον αφορά την απαίτηση του υπουργού Άμυνας να παραιτηθεί ο Γιάννης Μουζάλας, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ σχολίασε ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι όμηρος του κ. Καμμένου.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here