Εκτός τόπου: Ο Ανδ. Ψυχάρης συγκρίνει τον Τσίπρα με τον Χίτλερ!

 

Εχασαν την μπάλα αλλά και την επαφή με την πραγματικότητα οι πρώην παντοδύναμοι εκπρόσωποι της διαπλοκής. Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς, στον πόλεμο που έχουν εξαπολύσει κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, να εξανλτούνται σε φτηνές υπερβολές και ανεπίτρεπτες συγκρίσεις με τον..Χίτλερ.

Είναι γεγονός ότι για αντιπαρατεθούν χρησιμοποιούν καταφανώς έωλα και υπερβολικά παραδείγματα, που μάλλον αδικούν εν τέλει και τους ίδιους αφού δεν πείθουν κανέναν για την σοβαρότητά τους.

Το τουίτερ του κ. Ανδρέα Ψυχάρη, υιού του διωκόμενου για κακούργημα εκδότη του ΔΟΛ Στ. Ψυχάρη, ότι «ο Τσίπρας θα κρίνει τι γράφουν οι εφημερίδες!Ακριβώς ότι έκανε ο Χίτλερ», είναι εκτός τόπου, χρόνου και λογικής. Είναι τόσο τραβηγμένο και άστοχο που δεν αντέχει καν σε στοιχειώδη κριτική.

Αλλά και το επόμενο τουίτ που είναι εξίσου υβριστικό για τον πρωθυπουργό, τον οποίο αποκαλεί πολιτικό απατεώνα ο οποίος έπεισε το 36% των φηφοφόρων, δείχνει μιά εμπάθεια προς το πρόσωπο του, η οποία δεν δικαιολογείται παρά μόνο από την δεινή θέση στην οποία φαίνεται ότι βρίσκεται η πάλαι ποτέ ναυαρχίδα επιχείρηση της εγχώριας διαπλοκής.

Οπως και νάχει τα μαχαίρια έχουν βγεί από τις θήκες και η σύγκρουση αναμένεται σφοδρή. Η έκβαση της θα έχει τεράστια σημασία για το πολιτικό σύστημα και την κάθαρση της δημόσιας ζωής από αλλότρια συμφέροντα. Είναι μια μάχη ιστορική για τη χώρα και το μέλλον της.

Ακολουθούν τα τουίτ αλλά και  η ανάρτηση του κ. Α. Ψυχάρη στο facebook όπου ούτε λίγο ούτε πολύ ο πρωθυπουργός χαρακτηρίζεται επίσης ως «ανόητος».

Αναφέρει στην ανάρτηση στο facebook:

Τι φοβάται ο Τσιπρας και λέει πως μαγνητοφώνηση συνομιλίας είναι κακούργημα; Να του θυμίσουμε ότι δεν είχε πει κουβέντα όταν ο Βαρουφακης μαγνητοφώνουσε το eurogroup; ‪#‎ανοητος‬

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here