40χρονος πήδηξε με «παραπέντε» απο τον Πύργο στους Αμπελόκηπους την ώρα των συλλαλητηρίων

Συνεληφθη 40χρονος που έκανε εξτριμ σπορ την ώρα των διαδηλωσεων για το Σκοπιανο ζήτημα και, συγκεκριμένα, πήδηξε απο τον Πύργο των Αθηνων και προσγειωθηκε στη Βασιλίσσης Σοφίας με «παραπέντε».

Δεν ξέρουμε αν τα κίνητρά του ήταν πολιτικά, να διαμαρτυρηθεί δηλαδή για τη Συμφωνια των Πρεσπών, ή απεναντίας για να δειξει ότι υπάρχει (κατά τη γνωμη του τουλάχιστον) κάτι πιο ενδιαφέρον από τα συλλαλητήρια.

Η απίστευτη «πτήση» έγινε λίγο μετά τις  έξι το απόγευμα, δηλαδη την ώρα που αρχιζαν η συγκέντρωση της ΛΑΕ στην Αμερικανική πρεσβεία και λίγο πιο κάτω η συγκέντρωση του ΚΚΕ στην πλατεία Ελευθερίας.Ο 40χρονος ανέβηκε στην ταράτσα και εν συνεχεία έπεσε με το παραπέντε.

Αποτέλεσμα εικόνας για παραπέντε

φωτογραφία αρχείου

Από την άλλη βεβαίως, μπορεί να ήταν απλά μια ευκαιρία για τον 40χρονο να κανει πτήση στην Αθήνα όπου δεν μπορείς να βρεις ποτέ άδεια την Βασιλίσσης Σοφίας  για να προσγειωθείς  με «παρά πέντε» απο τον Πύργο, εκτός απο την ώρα διαδήλωσης… επειδη απλουστατα τότε η τροχαία σταματά την κυκλοφορία των οχημάτων.  Αντεπιχείρημα: η κυκλοφορία σταματά εκεί και σε ποδηλατοδρομιες και σε αγώνες δρόμου.

Ο Πύργος των Αθηνών είναι το ψηλότερο κτίριο στην Ελλάδα και χτίστηκε το 1971. Εχει  ύψος 103 μέτρα και 28 ορόφους. Αρχιτέκτονες ήταν ο Ιωάννης Βικέλας και ο Ιωάννης Κυμπρίτης

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here