40χρονη Γαλλίδα διανοήθηκε να βγάλει selfie με κροκόδειλο

Μια ώριμη ηλικιακά γυναίκα σκέφτηκε ότι ήταν καλή ιδέα να βγάλει selfie  με κροκόδειλο και ούτε αυτή ούτε ο σύζυγός της σκέφτηκαν ότι το vivere pericolosamente μπορεί να είναι ηρωϊκό όταν δεν είναι απελπιστικά ανόητο -π.χ. όταν ρισκάρεις για κάτι άξιο λόγου και όχι άξιο Facebook.

Εν τέλει η Γαλλίδα πλησίασε τον κροκόδειλο παρά τις προειδοποητικές πινακίδες στο εθνικό πάρκο στην Ταϊλάνδη, βόρεια της Μπανγκόκ,  και φυσικά το ζώο την δάγκωσε. Ηταν μάλλον τυχερή που απλώς τη δάγκωσε στο πόδι. Το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο και είναι εκτός κινδύνου.

Benetulier was bitten by a crocodile inside the Thai national park as she tried to get close to the fearsome animal to take a selfie, reportedly

«Ήθελε να βγάλει μία selfie με έναν κροκόδειλο που ήταν ξαπλωμένος σε ένα ρυάκι. Εκείνος τη δάγκωσε στο πόδι», εξήγησε υπάλληλος του πάρκου, ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του.

Τα τοπικά μέσα δημοσίευσαν πλήθος φωτογραφιών από τη διακομιδή της γυναίκας στο νοσοκομείο καθώς και φωτογραφίες με αίματα στο  διαχωριστικό που αναγράφει ότι η περιοχή είναι υψηλού κινδύνου.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

Στις 18 Νοεμβρίου μια 40χρονη τουρίστρια από τη Νέα Ζηλανδία προσπάθησε να βγάλει selfie  με κροκόδειλο στη λίμνη Τζέσαπ του Ορλάντο και το πλήρωσε με τη ζωή της. Καθώς έβγαζε την φωτογραφία ο κόσμος της φώναζε ότι την πλησιάζει από πίσω επιθετικά ένας κροκόδειλος αλλά η γυναίκα άργησε να αντιδράσει και ο κροκόδειλος την άρπαξε και την παρέσυρε στα βαθιά….

Και στη λίμνη αυτή υπάρχουν προειδοποιητικές πινακίδες για τους κροκόδειλους. Μάλιστα όταν η γυναίκα πήγε να φωτογραφηθεί με έναν κροκόδειλο που λιαζόταν στα βότσαλα οι άλλοι του γκρουπ της είχαν πει να μην το κάνει. Εκείνη του αγνόησε λέγοντας

  • «Μην ανησυχείτε, μια σέλφι θα βγάλω μόνο»

Εντούτοις ώσπου να τραβήξει τη σέλφι ο κροκόδειλος είχε πάψει να λιάζεται και είχε ορμήσει….

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here