36χρονος συνελήφθη για τις ληστείες στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ

Η Αστυνομία ανακοίνωσε την εξιχνίαση ληστειών που έλαβαν πρόσφατα χώρα σε νοσοκομειακούς χώρους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Ως δράστης φέρεται να είναι ένας 36χρονος Έλληνας, ο οποίος κατηγορείται για δύο ληστείες και για μία απόπειρα ληστείας, ενώ εξετάζεται η εμπλοκή του και σε άλλα παρόμοια περιστατικά, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Ανάμεσα στα περιστατικά που διαλευκάνθηκαν είναι η ληστεία που κατήγγειλε την περασμένη Πέμπτη 67χρονος πανεπιστημιακός, από τον οποίο ο φερόμενος ως δράστης άρπαξε δια της βίας το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Την επόμενη μέρα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 36χρονος λήστεψε χρήματα από εργαζόμενη του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, ενώ το τρίτο κρούσμα που του καταλογίζεται έλαβε χώρα στις αρχές της εβδομάδας και καταγγέλθηκε από 26χρονη φοιτήτρια. Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, ο δράστης, με σωματική βία, αποπειράθηκε ατελέσφορα να της πάρει χρήματα που μόλις είχε βγάλει από ΑΤΜ. Για την τελευταία υπόθεση, ο κατηγορούμενος συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here