35χρονος Αγρινιώτης είχε ταφεί ως «αγνώστων στοιχείων» στην Ολλανδία -περίεργες οι συνθήκες θανάτου

Από τα τέλη Μαρτίου αναζητούσαν τον 35χρονο  συγγενή τους Ευάγγελο Πρώιμο που είχε φύγει από το Αγρίνιο για την Ολλανδία ώστε μαζί με ένα φίλο του να βρουν εκεί δουλειά. Σε όλο αυτό το διάστημα οι συγγενείς  δεν είχαν καμία ενημέρωση ώσπου ένα μήνα πριν οι Ολλανδοί σκέφτηκαν μήπως ήταν μεταξύ των νεκρών αγνώστων στοιχειων. Δυστυχώς το DNA εδειξε προ τριημέρου ότι όντως ένας άνδρας «αγνώστων στοιχείων» που είχε ταφεί τον Απρίλιο εκεί, ήταν τελικά ο άτυχος μετανάστης….

 

Σκοτάδι πάντως καλύπτει τις συνθήκες θανάτου του, αφού η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει γενικά και αόριστα «θάνατος από πτώση». Δεν γνωρίζουμε αν οι Ολλανδοί το απέδωσαν σε ατύχημα ή επειδή ήταν αγνώστων στοιχειων «έκλεισαν τον φάκελο» με ερωτηματικά. Οι συγγενείς πάντως θα επιδιώξουν η έρευνα να συνεχιστεί και να ξεκαθαριστεί υπό ποίες συνθήκες σημειώθηκε η μοιραία πτώση

Η μητέρα του, που είναι αδελφή γνωστού εμπόρου στο Αγρίνιο, στα τέλη Μαρτίου, εμφανίστηκε στην Ασφάλεια της Αττικής και δήλωσε την εξαφάνιση του , λέγοντας πως δεν είχες καταφέρει να επικοινωνήσει με το γιο της  από τις 23 Μαρτίου

Για την εξαφάνιση αυτή ενημερώθηκε και η Inrepol και οι ολλανδικές αστυνομικές αρχές. Οταν τελικά  οι Ολλανδοί σκέφτηκαν μήπως ήταν μεταξύ των νεκρών  αγνώστων στοιχειων, συγγενής του 35χρονου μετέβη στην Ολλανδία για να μετάσχει, μετά από εκταφή, σε διαδικασία αναγνώρισης της σορού και εξέταση DNA από την οποία προέκυψε μόλις πριν τρεις μέρες ότι ο άγνωστος νεκρός ήταν τελικά ο Ευάγγελος Πρώιμος.

Οι δικοί του πλέον αναμένουν την ολοκλήρωση των διαδικασιών ώστε η σορός να επιστρέψει και να ταφεί στην Ελλάδα. Αυτό πρόκειται να γίνει μάλλον σήμερα και η κηδεία του άτυχου άνδρα θα τελεστεί στο Αγρίνιο, πιθανώς το Σάββατο.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here