34χρονος που εργάζεται σε στρατόπεδο κρατούσε φυλακισμένη μια Γαλλίδα

Ενας 34χρονος που εργάζεται στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου της Λαμιας φέρεται να κρατούσε όμηρο, στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικιας,  δεμένη και φιμωμένη, μια 40χρονη Γαλλίδα φίλη του.

Οι συνθήκες δεν έχουν ακόμα διαλευκανθεί και συμφωνα με πληροφορίες η γυναικα διασώθηκε επειδή εντοπίσθηκε μέσω του κινητού της. Συγκεκριμένα, ο  πατέρας της ανησύχησε και ειδοποίησε την Αστυνομία, λέγοντας ότι η κορη του είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα για να συναντήσει κάποιον που είχε γνωρίσει προ τριετίας μεσω Facebok και με τον οποίο ειχαν συνάψει σχέσεις. Χώρισαν όμως. Πρόσφατα η 40χρονη μάλλον πείσθηκε να ξανασμίξουν και ήρθε πάλι στην Ελλάδα,  όμως ξαφνικά έπαψε να επικοινωνεί με τον πατέρα της. Η Αστυνομία την εντόπισε απο το σήμα του κινητού της.

Πριν απο 4 μέρες (την περασμένη Τετάρτη) η 40χρονη Γαλλίδα έφτασε με τρένο στο Λιανοκλάδι και ο 34χρονος την παρέλαβε και την μετέφερε στο ισόγειο διαμέρισμά του, στο κέντρο της Λαμιας. Εκεί, όπως υποστήριξε η 40χρονη Γαλλίδα, την ξάπλωσε στο κρεβάτι, της έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία, της έδεσε χέρια και πόδια με πλαστικούς σφιγκτήρες, της έκλεισε τα μάτια με ένα μαντήλι και στη συνέχεια την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο,  στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας.

Ο δράστης έκανε το λάθος να αφήσει ανοιχτό το κινητό της γυναίκας, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί το στίγμα του και να οργανωθεί επιχείρηση για την απελευθέρωσή της το πρωί του Σαββάτου στο διαμέρισμα του 34χρονου. Ήταν και το στοιχείο που οδήγησε τις αρχές στον εντοπισμό της, καθώς είχαν ενημερωθεί από τον πατέρα της ότι δεν έδινε σημεία ζωής και γνώριζε ότι η κόρη του είχε έρθει στην Ελλάδα.

Μέσα στο δωμάτιο βρέθηκαν μονωτικές ταινίες, πλαστικοί σφιγκτήρες (τάιραπς), ένα μαντήλι και ένα μαύρο κολάρο.

Αξίζει να σημειωθεί οτι ο 34χρονος Λαμιώτης τα τελευταία δυο χρόνια περίπου, «φιλοξενεί» στο διαμέρισμά του και  μια 24χρονη κοπέλα απο τη Λαμία, η οποία επίσης συνελήφθη γιατί γνώριζε την ομηρία της Γαλλίδας. Εντούτοις δεν είναι βεβαιο ότι συναινούσε ή αν φοβόταν να καταγγείλει το γεγονός στην Αστυνομία.

Κανεις δεν γνωρίζει τι ακριβώς έχει διαμειφθει μεταξύ του 34χρονου και της Γαλλίδας και για ποιο λόγο τα πράγματα εφτασαν σε σημειο να τη δέσει. Δεν έχουμε δηλαδή δημοσιογραφικές πληροφορίες για τα κινητρα, αν  ήταν καθαρά προσωπικοί ή αν υπήρχαν και δοσοληψίες.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here