Διαδηλώσεις εργαζομένων στη Θεσσαλονίκη κατά της λιτότητας

 

Ολοκληρώθηκαν λίγο μετά τις 9 το βράδυ, οι διαδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη – Στην πύλη της ΔΕΘ κατέληξε η πορεία ενάντια στην εξόρυξη χρυσού – Δύο οι πορείες από το άγαλμα Βενιζέλου λόγω της παρουσίας των μεταλλωρύχων της Ελληνικός Χρυσός, που φώναξαν και υβριστικά συνθήματα έξω από την ΕΡΤ3

 

ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στις 18.00, στο Άγαλμα του Βενιζέλου. Στη συγκέντρωση θα συμμετάσχουν σωματεία εργαζομένων στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, καθώς κι εργαζόμενοι στα μεταλλεία χρυσού, στη Χαλκιδική.

Αλλες συγκεντρώσεις:

– Στις 18.00 τα μέλη του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου, έδωσαν ραντεβού στην πλατεία Αριστοτέλους. Στη συγκέντρωση θα δώσει το παρών και ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

– Την ίδια ώρα, στις 18.00, μέλη της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης,  άρχισαν να συγκεντρώνοται στην Πλατεία Καμάρας.

– Για τις 18.00 είχε προγραμματιστεί και το κάλεσμα του Antigold Κινήματος. Τα μέλη του Συντονιστικού ενάντια στα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές δίνουν ραντεβού στην πλατεία Αγίας Σοφίας.

– Στις 18.00 είναι προγραμματισμένη και η συγκέντρωση των οπαδών του Άρη, στα γραφεία των Ιερολοχιτών, στη Λ. Στρατού. Το κάλεσμα απευθύνουν οι Σύνδεσμοι Οπαδών SUPER 3, Iερολοχίτες, CLUB 1914, YELLOW CLUB», οι οποίο διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι η ομάδα θα αγωνιστεί και τη νέα περίοδο στην Γ’ Εθνική.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here