27χρονη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ εξαφανίστηκε, σβήνοντας λογαριασμούς στο Facebook

Αγωνιούν οι γονείς μιας 27χρονης φοιτήτριας της ΑΣΟΕΕ που έχει να δώσει σημεία ζωης από τις 27 Αυγούστου και που τα τελευταία της λόγια στο τηλεφωνο προς τη μητέρα της ήταν:

*»Είμαι καλά εδώ που είμαι, μην ανησυχείτε, καληνύχτα»

Εντουτοις οι γονείς είναι αδύνατο να μην αγωνιουν όταν έχουν να μιλήσουν στο παιδί τους μισό μήνα και με δεδομένο το μυστήριο που είχε προηγηθεί.

Συγκεκριμένα όπως λέει ο Έλληνας πατέρας της φοιτήτριας και η Ουκρανή μητέρα της, επειδή είχαν οικονομικά προβλήματα πήραν το άλλο τους παιδί, τον 25χρονο γιο τους, και πήγαν οι τρεις τους για δουλειά στην Ουκρανία. Η  27χρονη κόρη τους έμεινε εδώ και μιλούσαν τακτικα στο τηλέφωνο.

Τον Αύγουστο η μητέρα της ανησυχησε γιατί η Μαρία στο τηλέφωνο ακουγόταν  ταραγμένη οπότε αποφάσισε να γυρίσει στην Αθήνα να δει τι συμβαίνει με το παιδί της. Οπως είπε στον σύζυγό της, η κόρη τους έδειχνε άλλος άνθρωπος, παραμελημένη, φοβισμένη, πολύ ανήσυχη.

Ελεγε ότι κάποιοι της χάκαραν τους λογαριασμούς της και τους κατέβασε όλους απο τα κοινωνικά δίκτυα. Και πάλι όμως δεν έδειχνε ήρεμη Οπότε η μητέρα αποφάσισε να μην ξαναπάει στην Ουκρανία μέχρις ότου διαπιστώσει τι συνέβαινε με την κόρη της. Στις 27 Αυγούστου -όπως είπε- βγήκε για ψώνια και όταν γύρισε από το σούπερ μάρκετ η κόρη της έλειπε. Οταν βράδιασε και ανησύχησε της τηλεφώνησε. Εκείνη όμως δεν της είπε τίποτα άλλο παρά:

*»Είμαι καλά εδώ που είμαι, μην ανησυχείτε, καληνύχτα»

Αυτονόητο για έναν γονιό, η μητέρα μίλησε με τον πατέρα και τον άλλο της γιο και άριχσαν όλοι μαζί να αγωνιούν, οπότε απευθύνθηκαν στην Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί εικάζουν ότι το κορίτσι ήθελε απλώς να απομονωθεί χωρις να αποκλειουν και άλλα ενδεχόμενα.

Οι γονείς ζητούν αν κάποιος ξέρει κάτι να τους ενημερώσει γιατι έχουν τρομερή αγωνία για το παιδί τους.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here