Τραγική μοίρα: 4 νεαροί μετανάστες διαμελίσθηκαν από τρένο στην Κομοτηνή

Τραγικό θάνατο βρήκαν τεσσερεις νέοι άνθρωποι, κατά πάσα πιθανότητα μετανάστες, όταν κάτω απο άγνωστες έως και ύποπτες συνθήκες διαμελίσθηαν απο τρένο

Τα διαμελισμένα σώματά τους εντοπίστηκαν κοντά στη διασταύρωση της Βέννας, στο δήμο Μαρώνειας, περίπου 15 χλμ. απο την Κομοτηνή. Τα σωστικά συνεργεία που βρέθηκαν στο σημείο, αντίκρισαν φρικτές εικόνες.

Οι τέσσερεις νεοι, μάλλον παρασύρθηκαν από τη διερχόμενη αμαξοστοιχία κατά τις βραδινές ώρες της Δευτέρας 26ης Νοεμβρίου 2018, αλλά ο μηχανοδηγός δεν το αντελήφθη. Το συμβάν έγινε γνωστό χτες το πρωί, όταν η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το πρωινό δρομολόγιο ενημέρωσε τις αρχές για διαμελισμένα σώματα. Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομία, το ΕΚΑΒ αλλά και στελέχη του στρατού.

Οι αστυνομικές αρχές διενεργούν έρευνα, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια και ο χρόνος του δυστυχήματος, ενώ στις σορούς των ανθρώπων θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής.

Πάντως ούτε η εγκληματική ενέργεια αποκλείεται, δεδομένου ότι είναι πολύ δύσκολο 4 νέοι άνθρωποι να κομματιαστούν συγχρόνως. Ακόμα κι αν ο ένας δεν άκουγε το τρένο να πλησιάζει ή κοίταζε αλλού, θα το είχε αντιληφθεί κάποιος από τους άλλους τρεις, ούτε ασφαλώς και είναι λογικο να εικάσει καποιος ότι αποκοιμήθηκαν και οι 4 πάνω στις γραμμές. Είναι βέβαιο ότι περπατούσαν και κάπου ήθελαν να μεταβούν, αλλά παραμένει ανεξήγητο το γιατί δεν αντέδρασε κανείς απο αυτούς στο επερχόμενο τρένο ή πώς δεν τους είδε ο μηχανοδηγός αν ήταν όρθιοι πάνω στις γραμμές και τις διέσχιζαν

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here