Στη φυλακή οδηγήθηκε  ο 50χρονος που σκότωσε τη περασμένη Τρίτη στο  Μεγαλοχώρι Τρικάλων. με μαχαίρι τη γυναίκα του μπροστά στα μάτια του 4χρονου παιδιού τους επειδή «θόλωσε»…..

Ο δράστης ζήλευε παθολογικά τη 45χρονη νοσηλεύτρια, παρότι εκείνος ήταν που διατηρουσε εξωσυζυγικές σχέσεις και είχε αποκτήσει μάλιστα και εξώγαμο παιδί. Την χτυπούσε χρόνια τώρα, ώσπου η άτυχη γυναικα αγανάκτησε και ζήτησε διαζύγιο, ζητώντας παράλληλα και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του.  Την ημέρα που αυτά θα εκδικάζονταν, ο δράστης της πρότεινε να συζητήσουν και την σκότωσε με κουζινομάχαιρο, προκαλώντας  της θανατηφόρα τραύματα στην κοιλιακή χώρα.

Ανακριτής και εισαγγελέας συμφώνησαν σήμερα στην προφυλάκιση του δράστη, ο οποιος επικαλείται «βρασμό ψυχής», υποστηρίζει ότι δεν είχε προμελετήσει το έγκλημα και ρίχνει ουσιαστικά το φταίξιμο στο θύμα λέγοντας ότι θόλωσε επειδή…. τον προσέβαλε ως άνδρα και οικογενειάρχη.

Αυτά θα επικαλεσθεί και στη δίκη του ο άνθρωπος που ανάγκαζε την άτυχη νοσηλεύτρια

*να αποδεχεται το εξώγαμο που εκείνος είχε αποκτήσει από εξωσυζυγική σχέση ενώ είχε ήδη τρία παιδιά με τη γυναίκα του

*να δουλεύει και να συντηρεί η ίδια όχι μόνο τα τρία της παιδιά αλλά συχνά και το τέταρτο, δηλαδή το εξώγαμο του συζύγου της

*να υφίσταται ξυλοδαρμούς -σε σημείο που να αναγκάζεται να καταφεύγει για άσυλο σε  σπιτια γειτόνων

Το ζευγάρι είχε δεθεί με τα δεσμά του γάμου πριν από περίπου 23 χρόνια και είχαν  μια μεγάλη κόρη 21 ετών που είχε μάλιστα αποκτήσει και παιδί πρόσφατα, μια έφηβη κόρη, 14 ετών, και ένα αγοράκι 4 ετών.

Τα τελευταία 3 χρονια η σχέση τους είχε εκτραχυνθεί και γείτονες καταγγέλλουν ότι το θύμα υφίστατο συστηματικα κακοποίηση και αναζητούσε προστασία μαζί με το αγοράκι της σε άλλα σπίτια. Είχε αποφασίσει να ζητήσει διαζύγιο και να πάρει την επιμέλεια των παιδιών. Επειδή την έβριζε και την κακοποιούσε, αλλά και επειδή την ζήλευε παθολογικά και πλέον τον φοβόταν, η άτυχη 45χρονη είχε ζητήσει και ασφαλιστικά μέτρα, ώστε ο πρώην σύζυγός της να μην πλησιάζει στο σπίτι της αλλά ούτε και την ιδια προσωπικά όπου κι αν αυτή βρισκόταν. Ομως κανείς δεν διείδε ότι ήταν αποφασισμένος για όλα και έτσι η τελευταία πράξη του δράματος ολοκληρώθηκε….

Η γυναικα κηδεύτηκε και τα δύο ανήλικα παιδιά της είναι υπό παρακολούθηση ειδικού, για να ξεπεράσουν το βαθύτατο τραύμα, ενώ η μεγάλη κόρη προσπαθεί να παίξει το ρόλο του γονιού και για τα αδέλφια της

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here