Σε απεργία πείνας και δίψας και πάλι ο Β. Δημάκης-Καταγγέλλει εμπαιγμό

 

Λευκή απεργία (πείνας και δίψας) ξεκινά και πάλι από σήμερα ο κρατούμενος Βασίλης Δημάκης, σύμφωνα με ανάρτησή του στο facebook.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει, οι εισαγγελείς Κορυδαλλού, Σαββαΐδης – Σπηλιώτης, αρνούνται να εξετάσουν το αίτημα του για εκπαιδευτική άδεια, παρά το γεγονός ότι εξετάζουν αιτήματα άλλων συγκρατουμένων του.

«Το Υπουργείο και οι απεσταλμένοι του δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και δεν τήρησαν το λόγο τους- πως θα μπορούσαν αλλωστε – δεν είναι η πρώτη φορά!» σημειώνει μεταξύ άλλων.

 

Η δήλωση του Β. Δημάκη

Μετά και τη σημερινή άρνηση των εισαγγελέων Κορυδαλλού , Σαββαΐδη – Σπηλιώτη να εξετάσουν το από ημερών κατατεθειμένο αίτημά μου για εκπαιδευτική άδεια -παρότι από το πρωί εξέταζαν αιτήματα άλλων συγκρατουμένων μου – γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα τον εσκεμμένο από πλευρά τους εμπαιγμό προς το πρόσωπό μου και προς τα εκπαιδευτικά δικαιώματα που διεκδικώ, αποφάσισα από σήμερα 17/05 να κατεrθω σε λευκή απεργία (πείνας και δίψας), γνωρίζοντας τους κινδύνους που ελλοχεύουν για την ηδη ταλαιπωρημενη υγεία μου , προστατεύοντας με την ελαχιστη εστω αξιοπρέπεια τον αγώνα που έδωσα με άμεσο κίνδυνο της ζωής μου .

Το Υπουργείο και οι απεσταλμένοι του δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και δεν τήρησαν το λόγο τους- πως θα μπορούσαν αλλωστε – δεν είναι η πρώτη φορά!

Για να σταματήσω την απεργία στις 14/04 ήρθαν ένα σωρό φορείς, τάζοντας συγκεκριμένα πράγματα από τα οποία κανένα δεν έγινε πράξη (!)
Ρίχνοντας υπόρρητα το βάρος της ευθύνης, στους εντέχνως τοποθετημενους φασίστες εισαγγελείς του Κορυδαλλού, που λυμαίνονται συλλήβδην τα δικαιώματα των κρατουμένων δημιουργώντας συχνά -πυκνά αναταραχή στα σωφρονιστήρια του Κράτους με τις απαράδεκτες αυθαιρεσίες που ενέχουν μονίμως οι αποφάσεις τους!

Το Υπουργείο ουσιαστικά, επεδίωκε να σταματήσει το κύμα συμπαράστασης που υπήρξε για το δίκαιο αίτημά μου, τάζοντας όλα όσα ήδη δικαιούμουν χωρίς ομως να μου αποδοθεί απολύτως τίποτα!
Έπεα πτερόεντα δηλαδή!

Αυτή είναι η πολιτική τους , η πολιτική των ίσων αποστάσεων η πολιτικη των μπαλωματων, η πολιτική που ντύνεται τα χιλιομπαλωμενα ρουχα του Καραγκιόζη !
Ο πολιτικός εκφυλισμός του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προηγούμενο!

Σε ότι αφορά τους αυθαιρετούντες εισαγγελείς, υπάρχει το κατάλληλο θεσμοθετημένο όργανο που μπορεί να ελέγξει κάθε φασίστα εισαγγελέα που αυθαιρετεί με το «σταυρό στο χέρι»- κατά τα λεγόμενα του ίδιου του Σαββαΐδη – όταν ήρθε και μου κατέθετε τα θρησκευτικά του πιστεύω -ενώ εγώ ξεψυχουσα- προσπαθώντας να με πείσει να σταματήσω την απεργία προσφέροντας μου αέρα κοπανιστό!

Η αλήθεια βέβαια είναι , ότι υπήρξε πιο τίμιος από τους άλλους που έταζαν αφειδώς!

Παρά ταύτα η «τιμιότητά» του συγκεκριμένου εισαγγελέα δεν εξισώνεται για κανέναν λόγο με ανθρωπιά ή καλές προθέσεις , αλλά τουναντίον με κυνική απανθρωπιά!

Αφου το ίδιο το δικαστικό σώμα αρνειται να ξεράσει τα δικαστικά του απόβλητα , που φασίζουν χωρίς αφορμή σε οποιονδήποτε άνθρωπο προσπαθεί να διεκδικήσει την κλεμμένη ή χαμένη του αξιοπρέπεια – από δική του υπαιτιότητα ή μη – δυστυχως δεν υπάρχει καμία ελπίδα ηθικής αποκατάστασης της Δικαιοσυνης στη συνείδηση των πολιτών και αυτό είναι το χειρότερο όλων!

Ο τριτος πυλώνας της Δημοκρατιας τρίζει συθέμελα αφου ο λαός δεν την υποληπτεται , άρα , δεν μιλούμε πια για Δημοκρατια αλλά για καλπάζοντα μεταστατικό φασισμό , δανειζόμενος καρκινικούς όρους!

Αφού λοιπόν ο εισαγγελέας Σαββαΐδης στη δική μου υπό κρίση εκπαιδευτική άδεια , δεν έχει δικαίωμα βέτο (δύο ψήφους), λόγω του ότι είναι η τέταρτη κατά σειρά υπο κριση αδεια και φοβούμενος ότι αν την συμπεριλάβει προς εξέταση θα μειοψήφησει αυτός αλλά πιθανόν τα άλλα δύο μέλη δεν θα τον ακολουθήσουν , επιδίδεται σε ένα άτιμο, ανήθικο και παράνομο ροκάνισμα χρόνου απομακρύνοντάς με απο την επι ίσοις όροις εκπαίδευσή μου!

Αφου γνωρίζει ότι , οσονούπω ,τελειώνουν οι παραδόσεις των μαθημάτων στο πανεπιστήμιο και ξεκινάει η εξεταστική του δεύτερου εξαμήνου!

Αφού φτάσαμε στο σημείο , τα εκπαιδευτικά δικαιώματα των κρατουμένων να τίθενται στη διακριτική ευχέρεια συμπλεγματικών κρατικών λειτουργών , που δηλώνουν κιόλας ανερυθρίαστα Ορθόδοξοι Χριστιανοί, αλλά άγονται και φέρονται ως φαρισαίοι , είναι ηλίου φαεινότερον οτι εισαγγελείς αυτού του επιπέδου με το Δίκαιο και τη Δικαιοσύνη δεν είχαν ποτέ ούτε μία απλή και φευγαλέα τυχαία συνάντηση (!)

Αυτοι λοιπόν , εκ των πραγμάτων αδυνατούν να αποδώσουν Δικαιοσύνη αφού μέσα τους εγκαταβιεί ριζωμένα , ένας συφερτός οξύμωρων και απανθρωπων αντιθέσεων που πιστοποιείται ατέχνως με «χριστιανικά χρυσόβουλα»!

Η αθλιότητα τους δε , χρησιμοποιώντας την οικογένειά μου ως συναισθηματικό πολιορκητικό κριό για τη λήξη της απεργίας- πριν ένα μήνα περιπου – είναι άνευ προηγουμένου και τους καθιστά άτιμα αδίστακτους!

Αύριο κιόλας θα ζητήσω τη μεταφορα μου στο Νοσοκομείο κρατουμένων ξανά, ζητώντας τη διακοπή παροχής νερού στον κοιτώνα μου και καμιά επαφή με κανέναν επισκέπτη, συγγενή ή απεσταλμένο πολιτικό απατεώνα, ζητώντας ευγενικά από όλους τους εμπλεκόμενους – δηλαδη τα ορφανά του Γκέμπελς- αφού τους «ευχαριστήσω» πάρα πολύ, να πάνε στο γέρο διάολο και να με αφήσουν στην ησυχία μου, ως όφειλαν να κάνουν τότε, χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις και παραμύθια!

Το ψέμα αλλωστε ως γνωστόν έχει κοντά ποδάρια!

Αυτό που μου έκαναν οι πολιτικοί απατεώνες συνιστά βασανισμό, διότι με τις απατεωνιες τους προσπαθούν να με πεθάνουν δύο φορές, ξεχνώντας ότι ό άνθρωπος πεθαίνει μόνο μία!

Κατάφεραν με απόλυτο σχεδιασμό και μεθοδικότητα , να απομακρύνουν έναν άνθρωπο από τα όψιμα όνειρά του και κατ επεκταση απο την επιστροφή του στην κανονικότητα!

Λίαν επιεικώς λοιπόν, ξαναάντε μου στο διάολο και μιλώ έτσι – παρότι δεν το συνηθίζω – γιατί οι φασίστες καταλαβαίνουν μόνο τη γλώσσα που ομιλούν!

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here