Διώξεις για την 19χρονη και τη μητέρα της που έπνιξαν το βρέφος-Τι υποστήριξαν

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία ασκήθηκε σε βάρος της 19χρονης και της μητέρας της για τη δολοφονία του βρέφους το οποίο γέννησε η νεαρή και εντοπίστηκε νεκρό σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη από ρακοσυλλέκτη.
Ωστόσο από την πλευρά του συνηγόρου τους θα ζητηθεί η μετατροπή της κατηγορίας σε παιδοκτονία για την 19χρονη και συνεργεία σε ανθρωποκτονία για τη μητέρα της.
Παράλληλα, θα ζητηθεί ο διορισμός ψυχιάτρου πραγματογνώμονα καθως η υπεράσπιση υποστηρίζει πως η 19χρονη πάσχει από επιλόχειο κατάθλιψη και βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες η 19χρονη  ατην κατάθεσή της υποστήριξε:
«Κατάλαβα την εγκυμοσύνη στον 7ο μηνα. Δεν το είπα στη μητέρα μου για να αποφύγω την αντίδρασή της. Στις 11:30 το βράδυ ξεκινησε η διαδικασία του τοκετου. Η μητέρα μου με βοήθησε στον τοκετό, εγώ τύλιξα με κορδόνι το λαιμό του νεογέννητου και έφραξα το στόμα του με κομμάτια χαρτιού».
Από την πλευρά της η μητέρα φέρεται να υποστηρίζει «βοήθησα την κόρη μου στον τοκετό και λόγω της κατάστασής της στη μεταφορά και την εναπόθεση στον κάδο απορριμμάτων».
Και οι δύο πηραν προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη ενώπιον του 3ου τακτικού ανακριτή
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here