21 καλλιτέχνες τραγουδούν για το θέατρο Ρεματιάς

Μεγάλη συναυλία για την ενίσχυση της προσπάθειας αναδημιουργίας του καμένου Θεάτρου της Ρεματιάς οργανώνει απόψε το βράδυ στις 8, ο Δήμος Χαλανδρίου. Να υπενθυμίσουμε ότι το θέατρο  καταστράφηκε μετά από εμπρησμό στις 18 Μαΐου. Χάρη στην προσπάθεια που έγινε από τη διοίκηση του Δήμου, τους εργαζόμενους, τη Περιφέρεια Αττικής αλλά και χιλιάδες εθελοντές το θέατρο θα ξαναλειτουργήσει.

Στην αποψινή συναυλία με ελεύθερη είσοδο συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες: Φωτεινή Βελεσιώτου, Καλλιόπη Βέττα, Δήμητρα Γαλάνη, Encardia, Γιάννης Θωμόπουλος, Θέμης Καραμουρατίδης, Σταμάτης Κραουνάκης, Αφροδίτη Μάνου, Νότης Μαυρουδής, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μάρτα Μορελεόν, Γιώτα Νέγκα, Γεωργία Νταγάκη, Αλεχάντρο Ντίαζ, Μίλτος Πασχαλίδης, Μιρέλλα Πάχου, Αφεντούλα Ραζέλη, Διονύσης Σαββόπουλος, Γιώργος Τοσικιάν, Μόρφω Τσαϊρέλη και η Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου.

Από το Δήμο γνωστοποιήθηκε πως επειδή προβλέπεται μεγάλη προσέλευση κοινού, το Θέατρο της Ρεματιάς μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 800 άτομα.

Για λόγους ασφαλείας δεν επιτρέπεται η είσοδος οχημάτων στην οδό Προφήτη Ηλία (πεζόδρομος) εκτός από αυτά που θα μεταφέρουν άτομα με αναπηρία.

Εξαιτίας της φύσης της γειτονιάς του Πολυδρόσου το παρκάρισμα Ι.Χ. αυτοκινήτων είναι δύσκολο γι’ αυτό καλό είναι να προτιμηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Γραμμή τρόλεϊ 18 & 19 από Μουσείο, λεωφορείο 10 από Τζιτζιφιές).

Στο χώρο του Θεάτρου δεν λειτουργεί ακόμη κυλικείο. Ο Δήμος θα διαθέσει έναν αριθμό εμφιαλωμένων νερών αλλά καλό είναι οι θεατές να έχουν μαζί τους ό,τι νομίζουν πως θα χρειαστούν.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here