Δικηγόρος 22χρονης: Οι ειδικοί περιμένουν την ψυχολογική της κατάρρευση

 

«Κάθε μέρα, κάθε ώρα που περνάει, καταλαβαίνει περισσότερο τι έχει κάνει και όχι απλά μετανιώνει, αλλά οι ειδικοί που την παρακολουθούν περιμένουν τα χειρότερα, την ψυχολογική της κατάρρευση», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης, δικηγόρος της 22χρονης που πέταξε το μωρό της στον ακάλυπτο, στη Νέα Σμύρνη.

«Είναι ένα νέο παιδί το οποίο μπορεί να κρίθηκε από τη δικαιοσύνη και να τελείωσε ο Γολγοθάς του αλλά τώρα ξεκινάει ο πραγματικός του Γολγοθάς», σημείωσε και πρόσθεσε:

«Επικοινώνησε την εγκυμοσύνη με τον τρόπο που θα το έκανε κάθε παιδί 22 χρονών. Προσπάθησε να βρει τον σύντροφό της και να τον ενημερώσει, αλλά εκείνος αρνήθηκε, μετά η δεύτερη κίνηση ήταν να μιλήσει στην κολλητή της, δυστυχώς και από εκεί δεν είχε τη βοήθεια που έπρεπε και τελικώς, αντί αυτό να την κάνει να μιλήσει στη μητέρα της, την έκλεισε σε ένα καβούκι το οποίο δημιούργησε αυτή την τραγική κατάσταση. Έχει καταλάβει τι έχει κάνει αλλά οι ειδικοί μας λένε ότι θέλει χρόνο».

 Η 22χρονη κατά την απολογία της, υποστήριξε ότι ο φόβος της, ο χωρισμός των γονιών της, η αδιαφορία του συντρόφου της για την εγκυμοσύνη της και η αίσθησή της ότι δεν θα έχει καμία στήριξη από τους δικούς της την ώθησαν να κάνει όσα έκανε. Υποστήριξε επίσης ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει το παιδί αλλά να το δώσει για υιοθεσία.

 

Μετά την απολογία της η 22χρονη που κατηγορείται για παιδοκτονία αφέθηκε ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της και 5.000 ευρώ εγγύηση.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here