Καταδρομική επίθεση σε ιερό ναό από αναρχικούς για αθώωση Αμβρόσιου

 

Καταδρομική επίθεση στον ιερό ναό που βρίσκεται στη συμβολή Μπουμπουλίνας και Μετσόβου πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές.

Σε ανάρτησή τους στο indymedia αναφέρουν ότι επιτέθηκαν σε έναν από τους «κύριους πυλώνες διατήρησης του πατριαρχικού κράτους» δίνοντας με αυτόν τον τρόπο την απάντησή τους στις επιχειρήσεις της αστυνομίας εναντίον των καταλήψεων σε Εξάρχεια και Κουκάκι.

Στην ίδια τους ανάρτηση σημειώνουν ότι η νέα επίθεση έρχεται μετά την αθωωτική απόφαση που βγήκε χθες για τον μητροπολίτη Αμβρόσιο, ο οποίος κατηγορείτο για δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους μετά από άρθρο του για τους ομοφυλόφιλους.

Ολόκληρο το κείμενο:

Σήμερα το βράδυ αποφασίσαμε να επιτεθούμε σε έναν από τους κύριους πυλώνες διατήρησης του πατριαρχικού κράτους με σπασιματικές, ρίψιμο μολότοφ μπογιάς και συνθήματα ενάντια στην πατριαρχία και υπέρ των εκκενωμένων καταλήψεων.

Ήταν η απάντησή μας στην επιλογή τους να χτυπήσουν βασικούς δυναμικούς παράγοντες του αναρχικού κινήματος. Μία μίνιμουμ συνεισφορά μας στο γενικότερο ψηφιδωτό της αντίστασης ενάντια στην επέλαση της καταστολής και μία πρωτοβούλια που ελπίζουμε να συμπαρασύρει κι άλλους αρνητές του τώρα στην υλοποίηση της Υπόθεσης με πολύμορφες και πολυτασικές τακτικές μητροπολίτικου αγώνα. Δεν χρειαζόμαστε ιδιαίτερα συνθήκες και λόγους για να επιτεθούμε. Τους έχουμε από την μέρα που συνειδητοποιήσαμε τον εαυτό μας.

Εκτός από την γενικευμένη επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στις καταλήψεις και όχι μόνο,συγκεκριμένα σήμερα και συγκεκριμένα σε ιερό ναό, επιτεθήκαμε μετά και από το δικαστήριο του βρωμόπαπα που εξαπέλυσε οχετό μίσους προς ομοφυλόφιλους πρίν χρόνια σε δημόσια μέσα.

Δηλώνουμε την υποστήριξη μας σε οποιοδήποτε άτομο έχει βιώσει τέτοιο σεξιστικό μένος και επίσης στις καταλήψεις που δέχτηκαν συντονισμένη επίθεση από το κράτος και τους λακέδες τους.

ΚΑΤΩ Η ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ
ΚΑΤΩ Η ΘΕΟΚΡΑΤΙΑ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ
ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ-ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here