Νέο σόου Κασιδιάρη στη Βουλή: «Να βγει έξω ο Τούρκος», φώναξε σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

 

Νέο σόου έδωσε Ηλίας Κσασιδιάρης, αυτή τη φορά ενώπιον της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Εθνικής Αμυνας όπου οι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας και της Κύπρου, Νίκος Κοτζιάς και Νίκος Χρουστοδουλίδης αντίστοιχα, ενημερώνουν για τις εξελίξεις σε Αιγαίο και Κύπρο. 

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής ζήτησε σε έξαλλη κατάσταση να αποχωρήσει από την συνεδρίαση της Επιτροπής  ο βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Μουσταφά επειδή … «είναι Τούρκος»!

Ο Ηλ. Κασιδιάρης επικαλέστηκε τις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ρ.-Τ. Ερντογάν περί «τεσσάρων Τούρκων βουλευτών» στο Ελληνικό κοινοβούλιο και ζήτησε να αποχωρήσει ο Μ. Μουστουφά πριν συνεχιστεί η συνεδρίαση.

«Να βγει έξω ο πράκτορας. Να αποχωρήσει ο Τούρκος», φέρεται να φώναζε.

όσο ο Ν. Κοτζιάς, όσο και βουλευτές από τα άλλα κόμματα της Βουλής επέκριναν έντονα τον Ηλ. Κασιδιάρη και την Χρυσή Αυγή, καθώς υιοθετούν άκριτα τις δηλώσεις του Ρ.-Τ. Ερντογάν.

«Λες ό,τι λένε οι Τούρκοι» φέρεται να είπε στον Ηλ. Κασιδιάρη ο Ν. Κοτζιάς, ενώ βουλευτές και από άλλα κόμματα, όπως ο Γιώργος Κουμουτσάκος κατήγγειλαν τον Κασιδιάρη πως «παίζει το παιχνίδι της Τουρκίας».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here