Πατέρας του λοχία: Υψηλό το φρόνημα των παιδιών, μας κάνουν υπερήφανους

Περήφανος για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει ο γιος του την κατάσταση του εγκλεισμού του στις φυλακές της Ανδιρανούπολης δηλώνει ο πατέρας του λοχία ΕΠΟΠ Δημτρη Κούκλατζη, που συνελήφθη από τις τουρκικές αρχές την περασμένη Πέμπτη κατα τη διάρκεια περιπολίας στον Εβρο.

Τη Δευτέρα οι οικογένειες των δύο στρατιωτικών, του Δημήτρη Κούκλατζη και του Άγγελου Μητρετώδη, επισκέφθηκαν τα παιδιά τους στις φυλακές στην Αδριανούπολη.

Ο πατέρας του λοχία ΕΠΟΠ, μιλώντας στον  Alpha, ευχήθηκε οι αρμόδιοι να κάνουν αυτό που πρέπει «ώστε σύντομα να αγκαλιάσουμε τα παιδιά μας».

«Το μεσημέρι είχαμε την ευκαιρία να δούμε τα παιδιά μας, τον Δημήτρη και τον Άγγελο, οι δύο οικογένειες, από κοντά σχετικά, την ώρα του επισκεπτηρίου, στις φυλακές Αδριανουπόλεως. Βρήκαμε τα παιδιά να είναι καλά στην υγεία τους και με το φρόνημα υψηλό, γεγονός που μας εντυπωσίασε» τόνισε ο πατέρας του Δημήτρη Κούκλατζη μιλώντας στον Αlpha και συνέχισε:

«Με τη συζήτηση διαπιστώσαμε ότι αντιμετώπισαν με μεγάλη γενναιότητα το περιστατικό όπως αντιμετωπίζουν και την κράτησή τους, γεγονός που σαν γονείς μας κάνει και εμάς πάρα πολύ υπερήφανους».

«Να σημειώσω ότι και η φροντίδα της φυλακής προς το πρόσωπό τους είναι πολύ καλή. Ας ευχηθούμε όλοι, οι αρμόδιοι να κάνουν αυτό που πρέπει, ώστε σύντομα να αγκαλιάσουμε τα παιδιά μας από κοντά και να  μην τους μιλάμε με τηλέφωνο πίσω από το τζάμι της φυλακής» υπογράμμισε.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here