Του ΠΕΤΡΟΥ ΔΗΜΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

Εν μέσω πανδημίας, με ανυπολόγιστες  συνέπειες κυρίως σε Ανθρώπινες ζωές, καθώς και σε σειρά ψυχικών διαταραχών σε χιλιάδες συμπολίτες μας, αποτέλεσμα της πανδημικής λαίλαπας, κάτι που ελάχιστα ασχολούνται οι ειδικοί. Με ανυπολόγιστο οικονομικό κόστος για χιλιάδες ΜΜΕ και εργαζομένους και ότι συνεπάγεται αυτό.

Ενώ προετοιμάζουμε τον εορτασμό της επετείου των 200 χρόνων από την επανάσταση,

ένα ακραίο καιρικό φαινόμενο ταλαιπώρησε και ταλαιπωρεί χιλιάδες πολίτες και νοικοκυριά. Χωρίς ρεύμα, νερό, επικοινωνίες, δρόμους κλπ

Η απάντηση γνωστή, ακραία καιρικά φαινόμενα (ναι χιόνισε τον Φλεβάρη απίστευτο).

Χωρίς ντροπή, χωρίς τσίπα χωρίς καμία ευθιξία μας λένε το γνωστό παραμύθι, ακραία καιρικά φαινόμενα και το κράτος έκανε ότι ήταν δυνατόν.

Δηλαδή αν αυτό είναι το καλύτερο, τι άλλο πρέπει να συμβεί για να κατέβουν από το καλάμι της εξουσίας? Να σταματήσουν το Πινγκ, πονγκ της μετατόπισης ευθυνών? Δεν φταίω εγώ φταίει η Γιαδικιάρογλου, που έφταιγε η Πετροβασίλη κλπ

Όλοι αυτάρεσκα, έκαναν καλά την δουλειά τους.

Ο υπουργός τάδε, τα ρίχνει στον ΔΕΔΔΗΕ, εκείνοι, στην περιφέρεια, αυτοί στους δήμους, οι άλλοι στο δασαρχείο, οι άλλοι στον κακό μας τον φλάρο κοκ.

Και ποια είναι η καινοτόμα εντολή των ανευθυνουπεύθυνων της πολιτικής ηγεσίας ΠροθυπουργοΥπουργοΠεριφεριαρχών κλπ?

Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουν οι αρμοδιότητες.

Τι λέτε ρε αδέρφια?

Τόσο αποτελεσματικά και ριζοσπαστικά μέτρα?

200 χρόνια μετά την επανάσταση και επανασύσταση του ελληνικού κράτους θα κάνετε τέτοια ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΑΡΑ?

Τέτοια ταχύτητα και αποτελεσματικότητα είναι πραγματικά ασύλληπτη.

ΜΠΡΑΒΟ, είμαι εθνικά υπερήφανος.

Θα ξεκαθαρίσουν δηλαδή, οι αρμοδιότητες, για το αν το πεζοδρόμιο ανήκει στον δήμο, το παρτέρι στην περιφέρεια, τα δένδρα στον Δήμο, τα δίκτυα στον ΔΕΔΔΗΕ, ο δρόμος στο υπουργείο, τρείς και το λουρί της μάνας….

Σαν να έχεις μια ποδοσφαιρική ομάδα με 11 παίχτες στο γήπεδο, έχεις χάσει όλα τα παιχνίδια, διότι απλά δεν ξέρει ποιος είναι τερματοφύλακας, Μπακ, επιθετικός και απλά χάνεις….

Τώρα ησύχασα.

Τι άλλο πρέπει να γίνει βρε αθεόφοβοι,  για να βγείτε να πείτε μια συγγνώμη, είμαστε αποτέλεσμα αυτού που οικοδομήσαμε,  να παραιτηθεί έστω και ένας γιατί αυτό το σύστημα μου υπηρετεί δεν είναι αποτελεσματικό και κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές?

Τι άλλο??

Πάψτε επιτέλους, μην μας προκαλείτε, μην μας στέλνεται στον ψυχίατρο, μην μας κάνετε άλλο μασάζ στο μυαλό με ασύστολα ψεύδη για να καλύψετε την ανικανότητα σας και τις παθογένειες του συστήματος που φτιάξατε.

Ξεπουλήσατε τα πάντα, κάθε αγαθό της δημόσιας περιουσίας, νομοθετείτε για να καλύψετε τα ιδιωτικά συμφέροντα σε βάρος της κοινωνίας.

Έρχεστε σαν τον πατροκτόνο που ζητάει επιείκεια διότι είναι ορφανός.

 

Δεν έχετε το δικαίωμα δια να ομιλείτε, καταστρέψατε τα πάντα.

Μόνο για γιορτές και παράτες είσαστε, και εμείς, όπως εκπαιδεύει την αρκούδα ο αρκουδιάρης βάζοντας την να πατά σε κάρβουνα από μικρή ακούγοντας έναν ρυθμό, εκπαιδευτήκαμε να ανεχόμαστε τα ψέματα σας…

Δηλαδή, στο έλεος και στην καλή μας τύχη, να λέμε ευτυχώς που δεν πάθαμε και τίποτα χειρότερο…

200 χρόνια πέρασαν και ακόμα κινούμαστε με αραμπά, με συγκάλυψη ευθυνών, με διαφθορά με ανίκανους που κάθε τόσο μας σώζουν.

Υπενθύμιση, μην ξεχάσετε στις εκδηλώσεις τον χορό του Ζαλόγγου….

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here