19χρονος στρατιώτης διαμελίσθηκε απο τρένο στην Οινόη -περπατούσε με συνάδελφό του φορώντας ακουστικά

Ενα 19χρονο αγόρι -στρατιώτης-  έχασε τη ζωή του κάτω απο αδιευκρινιστες και υπό διερεύνηση συνθήκες στην Οινόη, όταν ενώ περπατουσε με συνάδελφό του στις γραμμές του τρένου, παρασύρθκε από αμαξοστοιχία του ΟΣΕ

Το τραγικό συμβαν με θύμα τον 19χρονο νεοσύλλεκτο σημειώθηκε σήμερα στις 11:15 το πρωί, στα Οινοφυτα,  στη κεντρική γραμμή Αθηνών – Οινόης – Χαλκίδας, κοντά στο Σταθμό της Οινόης.

Οι δυο νεαροί είχαν πάει άδεια από τη μονάδα τους (τη μονάδα Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα)

Στο σημείο του δυστυχήματος υπάρχει γέφυρα και μια ελαφριά στροφή

Οι δυο νεαροί φέρονται να περπατουσαν στις γραμμές του τρένου. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το θύμα φορούσε ακουστικά και δεν άκουσε το σφύριγμα του τρένου -που ίσως ήχησε λόγω της στροφής την τελευταία στιγμή, καθώς εικάζουμε ότι ο μηχανοδηγός δεν ειχε προηγουμένως ορατότητα και δεν ειχε δει τους φαντάρους. Ο δεύτερος στρατιώτης που δεν φορουσε ακουστικά  πρόλαβε και πετάχτηκε στην άκρη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά και νοσηλεύεται για προληπτικούς λογους  στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Για τον απεγκλωβισμό το άτυχου 19χρονου απαιτήθηκε η  συνδρομή της Πυροσβεστικής

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ:

«Ενημερώνουμε ότι, την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017 και περί ώρα 11:15, ο  Στρατιώτης Η.Α. του ΚΕΤΘ, ο οποίος είχε λάβει άδεια από τη Μονάδα του,  παρασύρθηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, από  διερχόμενη αμαξοστοιχία στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Οινόης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Η αμαξοστοιχία, παρέσυρε και τον Στρατιώτη Τ.Β., ο οποίος τραυματίσθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται αρμοδίως.

Το ΓΕΣ, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here