Συζητήθηκε η αγωγή του Υπάτιου Πατμάνογλου κατά του Mr Jumbo

Συζητήθηκε σήμερα το πρωί στο Πρωτοδικείο της Αθήνας η αγωγή του Υπάτιου Πατμάνογλου σε βάρος της οικογένειας Βακάκη και της ασφαλιστικής εταιρίας του αυτοκινήτου.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν ο Γιωργος Βακακης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, είχε καρφωθεί με τεράστια ταχύτητα στο σταθμευμένο αυτοκινήτο της οικογένειας προκαλώντας το θάνατο της συζύγου και του παιδιού του Υπατιου Πατμάνογλου.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου βρέθηκε στην Ευελπίδων προκειμένου να είναι παρών στη συζήτηση της υπόθεσης. Ο ίδιος αξιώνει περίπου 2 εκ. ευρώ και 1,3 εκ ευρώ οι υπόλοιποι συγγενείς. Η οικογένεια Βακάκη δεν παραστάθηκε στο δικαστήριο, ενώ η ασφαλιστική εταιρία παραστάθηκε δια της δικηγόρου Χρύσας Σαλαβρακου.
Μάλιστα, η δικηγόρος της ασφαλιστικής συνομολογήσε την υπαιτιότητα και υποστήριξε ότι έγινε συμβιβαστική πρόταση στην οικογένεια ύψους περίπου 2,4 εκ ευρώ, πρόταση που η οικογένεια δεν αποδέχτηκε αξιώνοντας συνολικά ποσά ύψους 3,3 εκ. ευρώ.

«Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και είμαι ιδιωτικός υπάλληλος. Ήμουν πρώτος ξάδελφος της Αποστολίας. Δεν έχω άμεση γνώση των πραγμάτων, αλλά γνωρίζω από τον Υπατιο Πατμάνογλου. Ήταν μια αγαπημένη οικογένεια. Τα αδέλφια ήταν ενωμένα. Ήταν μαζί από 16 χρόνων. Ήταν υπέροχο ζευγάρι, με πολλά όνειρα. Είχαν εγκατασταθεί στην Πτολεμαίδα και ο Υπατιος διορίσθηκε στην ΕΥΔΑΠ στην Αθήνα. Ερχόντουσαν στην Αθήνα όταν έγινε το ατύχημα. Ήταν δεμένοι και με τις οικογένειες τους. Ο Υπατιος μετά το ατύχημα δε μπόρεσε να ξαναδουλέψει και δε νομίζω να τα καταφέρει», κατέθεσε ο ξάδελφος της άτυχης Αποστολίας Πατμάνογλου στο δικαστήριο.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here