Κοτζιάς: Αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί για τις απειλές κατά της ζωής μου

 

Συγκεκριμένα συστήματα, έντυπα και κανάλια, «δείχνει» ως τους ηθικούς αυτουργούς των απειλών που δέχτηκε για τη ζωή του, με ανώνυμη επιστολή,  ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς. 

Ο κ. Κοτζιάς με tweet που ανάρτησε, πριν από λίγο, καλεί τη ΝΔ και την Ιερά Σύνοδο να καταδικάσουν τις απειλές εναντίον του «χωρίς μεν και αλλά». Αναφέρει, επίσης, ότι δέχεται επί χρόνια από συγκεκριμένα συστήματα, έντυπα και κανάλια, συκοφαντίες και στοχοποίηση, υπογραμμίζοντας ότι «τους ενοχλεί ότι δεν με κρατά κανείς», για να συμπληρώσει: «Είναι οι ηθικοί αυτουργοί των απειλών για τη σωματική ακεραιότητα και ζωή μου. Περιμένω ΝΔ και Ιερά Σύνοδος να τις καταδικάσουν χωρίς μεν και αλλά».

Κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών υπογραμμίζουν ότι οι συνεχείς συκοφαντίες σε βάρος του υπουργού Εξωτερικών διαμορφώνουν την ατμόσφαιρα αυτή. Παράλληλα, καταδικάζουν κατηγορηματικά τις απειλές αυτές, για προσθέσουν ότι (οι απειλές) δεν θα σταθούν εμπόδιο στην αποφασιστικότητα του κ. Κοτζιά για επίτευξη αμοιβαίας αποδεκτής λύσης που θα εξυπηρετεί το εθνικό συμφέρον.

Ακολουθεί το πλήρες tweet του Ν. Κοτζιά:

«Επί χρόνια, συγκεκριμένα συστήματα, έντυπα και κανάλια με συκοφαντούν ώστε να με στοχοποιήσουν. Τους ενοχλεί ότι δεν με κρατά κανείς. Είναι οι ηθικοί αυτουργοί των απειλών για τη σωματική ακεραιότητα και ζωή μου. Περιμένω ΝΔ και Ιερά Σύνοδος να τις καταδικάσουν χωρίς μεν και αλλά».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here