Χαμόγελο του Παιδιού: Εξαφανίσθηκαν δύο 16χρονα κορίτσια στο Αίγιο

 

Δύο κορίτσια, η 16,5 ετών Εσμεράλντα και η 16,5 ετών Στέλλα, εξαφανίσθηκαν χθες Κυριακή, 28 Ιανουαρίου τις 21:00 η ώρα από την περιοχή του Αιγίου.

Με ανάρτησή του στο facebook το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει πως η Εσμεράλντα είναι 1,60 μ. και ζυγίζει 48 κιλά, έχει καστανόξανθα μακριά μαλλιά, καστανοπράσινα μάτια και την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, μαύρο κολάν με γκρι σχέδια και αθλητικά λευκά παπούτσια

Η Στέλλα είναι 1,56 μ. και ζυγίζει 58 κιλά, έχει καστανά μακριά μαλλιά, καστανά μάτια και την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε χακί μπουφάν, μαύρο κολάν με γκρι σχέδια και αθλητικά μαύρα παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Περισσότερες πληροφορίες: Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» e mail: 116000@hamogelo.g

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here