Ινδία: Ανδρας συνεθλίβη από μαγνητικό τομογράφο σε νοσοκομείο

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 32χρονος άνδρας στην Ινδία αφού τραυματίστηκε θανάσιμα από μαγνητικό τομογράφο, ενώ συνόδευε συγγενή του σε νοσοκομείο.

Ο Rajesh Maruti Maruβοηθούσε στη μεταφορά ενός ηλικιωμένου συγγενή του κρατώντας στα χέρια του μια μεταλλική φιάλη οξυγόνου. Ο τομογράφος από την άλλη είναι εξοπλισμένος με τόσο ισχυρούς μαγνήτες που έλκει με δύναμη ο,τιδήποτε είναι από μέταλλο.
Υπάλληλοι του νοσοκομείου τον ενημέρωσαν πως το μηχάνημα ήταν κλειστό και άρα μπορούσε με ασφάλεια να μπει με τον ασθενή στην αίθουσα του τομογράφου

Το μηχάνημα ωστόσο ήταν σε λειτουργία με αποτέλεσμα ο 32χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα καθώς εγκλωβίστηκε ανάμεσα στο πλαίσιο του τομογράφου και τον μεταλλικό κύλινδρο που μετέφερε.

Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε άμεσα στο χειρουργείο ωστόσο τα τραύματά του ήταν τόσο σοβαρά που δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους γιατρούς.

 

Για το περιστατικό έχουν ήδη γίνει τρεις συλλήψεις ενώ οι αρχές εξετάζουν προσεκτικά το βίντεο από την κάμερα του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας προκειμένου να διαπιστώσουν σε τι οφείλεται το τραγικό συμβάν.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here