Νέα στοιχεία για τη μητέρα του βρέφους που βρέθηκε μόνο του στο φλεγόμενο διαμέρισμα

 

Ενα οικογενειακό δράμα κρύβεται πίσω από την υπόθεση με το βρέφος που βρέθηκε μόνο του σε φλεγόμενο διαμέρισμα στην πλατεία Αττκής τα ξημερώματα της Τετάρτης και δίνει μάχη για τη ζωή του. 

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελο το Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι η 16χρονη και μεγαλύτερη αδερφή του βρέφους είχε καταγγείλει τον Νοέμβριο του 2016 τη μητέρα της για κακοποίηση και παραμέληση.

Το 16χρονο τότε κορίτσι είχε εμφανιστεί μόνο του στο αστυνομικό τμήμα, όπου κατήγγειλε τη μητέρα του για κακοποίηση και παραμέληση. Ο εισαγγελέας ανηλίκων απομάκρυνε το κορίτσι από την οικογένειά του και έδωσε την επιμέλεια στη γιαγιά. Πίσω όμως είχαν μείνει δύο ακόμη ανήλικα, ηλικίας σήμερα 3 και 4 ετών.

Η 35χρονη είχε κριθεί ακατάλληλη μητέρα για τη μεγαλύτερη κόρη της, η οποία -λόγω ηλικίας- ήταν σε θέση να αποκαλύψει το πρόβλημα στις αρχές.

Τα δύο ανήλικα όμως αφέθηκαν στην τύχη τους, σύμφωνα το star.gr. Στην πορεία η γυναίκα έφερε στον κόσμο ένα ακόμη παιδί, το βρέφος που βρέθηκε μόνο του στο φλεγόμενο διαμέρισμα.

«Το παιδί παραμένει στην μονάδα εντατικής θεραπείας, είναι διασωληνωμένο με μηχανική υποστήριξη αναπνοής. Η διαφορά με χθες είναι πως είναι αιμοδυναμικά σταθερό. Αυτό είναι ένα σημάδι βελτίωσης, θα αναμένουμε όμως και τα επόμενα 24ωρα», δήλωσε ο Μανώλης Παπασάββας, διοικητής του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here